Den store bagedyst
© DR: Den store bagedyst

Den store bagedyst starter i aften! Her er, hvad vi ved

Nye dommere, nye deltagere og også en ny tilføjelse til de to første afsnit. Vi glæder os til, at Den store bagedyst er tilbage i aften!

4. oktober 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

I aften er det sjette gang, at Den store bagedyst løber over skærmen – og vi er langt fra trætte af at kigge på folk, der bager kage i et telt! 

De færreste havde nok troet, at kagebagning kunne indeholde så meget spænding, dengang første sæson havde premiere tilbage i 2012, men programmet har formået at holde os klistret til skærmen igennem alle årene.

Vi glæder os allerede til i aften (det har vi faktisk gjort i et par uger efterhånden), og vi er især spændte på at møde den nye dommerduo. 

De nye dommere

Vi kan ikke løbe fra, at vi var lidt triste, da vi fandt ud af, at Mette Blomsterberg ikke længere skulle være dommer i Den store bagedyst. Den store bagedyst uden Mette Blomsterberg virker lidt som hindbærsnitter uden hindbær... Men det behøver jo slet ikke være en dårlig ting! For lur os, om det ikke var sådan blåbærsnitten blev opfundet – og vi ville ikke være foruden.

Så vi glæder os til at se et helt nyt dommerteam, der består af konditor Katrine Foged Thomsen og dessertkok Markus Grigo.

Deltagerne

Deltagerne er (selvfølgelig) også helt nye, og det er især sjællænderne, der er ivrige efter af at prøve kræfter med andre kageentusiaster. I hvert fald er hele seks ud af de ti deltagere fra Sjælland.

Fra Sjælland kommer:

Anam Akhtar, 28 år.

Anton Dahl Grue, 20 år.

Jacob Lund Hjort, 30 år.

Nicolai Mouritzen, 43 år.

Lisette Toth Larsen, 35 år.

Andrea Søllested, 50 år.


Fyn:

Kirsten Jazmin Thur, 21 år


Og fra Jylland har vi:

Rosa Christensen, 59 år

Jesper Søvndal, 28 år

Nipuni Julie Jakobsen, 27 år

Masser af forandring

Denne sæsons Den store bagedyst byder på forandring – og ikke kun i form af nye dommere. Helt ekstraordinært varer første og andet afsnit nemlig halvanden time, hvilket efter sigende skulle være for, at seerne kan lære både de nye dommere og de nye deltagere godt at kende.

Du kan møde de nye dommere og kagebagere i aften klokken 20, hvor det første af ni afsnit ruller over skærmen. Aftenens tema er klassiske, danske konditorkager. 

Kilder: Digitalt.tvBilledbladet.dk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?