Hvad mænd siger vs. hvad han virkelig mener

Denne geniale video fortæller perfekt, hvad mænd rent faktisk mener med det, de siger

Bare husk ikke at tage det aaaalt for alvorligt

6. juli 2017 af Katrine Vendelbo

Deres intentioner er sjældent nemme at opfange, og flere gange har I taget fejl af hinandens ‘sprog’. Faktisk kan vi snakke og snakke i timevis – uden at de forstår noget som helst af, hvad vi siger...

Ja, vi snakker selvfølgelig om de kære mænd! 

Hvis du også har ladet dig frustrere af en mand eller to (og stadig gør det), er du langt fra den eneste. Grunden til, at det til tider går så galt mellem kvinder og mænd, har vi faktisk allerede forsøgt at svare på. Der er nemlig stor forskel på kvindesprog og mandesprog.

Kvindesprog vs. mandesprog

De kære mænd kommunikerer nemlig på en anden måde end os. Vi skal helt tilbage til stenalderen for at forklare forskellen mellem de to køn og deres sprog. 

Mens kvinderne dengang gik sammen hjemme på bopladsen, lavede mad og passede på børnene, vandrede mændene alene rundt ude på stepperne på jagt efter mad. 

Derfor udviklede vi kvinder nogle meget fin-tunede sociale egenskaber, mens mændene blev mere fokuserede og resultatorienterede.

Denne forskel har stor betydning for måden, vi taler og lytter på i dag. Derfor er det ikke så mærkeligt, at du nogle gange føler dig fortabt, når det kommer til at forstå mænd. Men nu, skønne damer, bliver mændenes sprog oversat til jer!

En ‘ordbog’ til at forstå mænd

I en YouTube-video har datingeksperten, Matthew Hussey, og YouTube-skuespillerinden, Anna Akana, slået sig sammen for at gøre alle os kvinder klogere på, hvad mændene egentlig mener med det, de siger på en date. 

Datingguruen, Matthew Hussey, forsøger at ‘oversætte’ dét, som manden i videoen siger, til ordenes reelle betydning. 

Har en mand nogensinde sagt følgende til dig: “Jeg er virkelig overrasket over, at du er single”?

For så betyder det i virkeligheden “Jeg er tiltrukket af dig, men jeg er usikker på, om andre mænd kan lide dig, eller om der er noget galt med dig, som jeg bør vide...”

Du har måske også hørt mænd sige denne sætning til dig: “Du er rimelig skræmmende...”? 

Så betyder det faktisk i virkeligheden følgende: “Jeg er bange for, at min sædvanlige måde at imponere en kvinde på, ikke vil virke på dig, og jeg prøver derfor på at lægge skylden på dig.”

Det tyder på, at der i de fleste mænd gemmer sig en mindre selvsikker fyr indeni – præcis ligesom vi kvinder også sommetider føler, at vi ikke er helt gode nok, som vi er. Men det er vi jo!

Efter at have set videoen her kan du forhåbentlig bedre gennemskue, hvad det egentlig er, han mener med det, han siger til dig. Held og lykke!

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.