Derfor er du (også) afhængig af Den Store Bagedyst

Kagefjernsyn er noget af det allerbedste fjernsyn, der findes

5. oktober 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Hvert efterår venter du utålmodigt i sofaen. Du glæder dig. Du er spændt. Og pludselig sker det: 

Røremaskinerne kværner, ovnene varmer, og det hele sitrer i teltet i Den Store Bagedyst, hvor deltagernes vilde kager tager form. Her kan du læse, hvorfor det er så nemt at blive afhængig af kage-tv.

1. Smør, fløde og sukker

Når programmet løber over skærmen, glemmer du alt om irriterende sundhedstips og uoverskuelige træningsplaner. Her er endelig et tv-program, som ikke giver dig dårlig samvittighed! 

Det hele handler om smør, fløde, sukker, chokolade, creme, kagebund, glasur og alt det andet, der smager helt vildt godt, og det er intet mindre end HELT VILDT LÆKKERT! 

2. Tobias, Tobias, Tobias...

Vi blev alle sammen småforelskede i Tobias Hamann, som var med i programmet i 2014. Han lavede de vildeste kager, var viiiildt pæn og mega sød. What’s not to like? I år har vi fået Jesper Hemmingsen på skærmen, og han er også HELT okay. 

3. Pyntesyg

Pæne marcipanroser og snørklede sprøjteteknikker. I Den Store Bagedyst er der øje for detaljen, og derfor du kan ikke få nok af at se på de smukke kager, som nærmest er kunstværker i sig selv:

Den Store Bagedyst
© DR
Den Store Bagedyst
© DR
Den Store Bagedyst
© DR

4. Du får også kage

Du kan ikke se et kageprogram uden at spise kage. Det ville jo være det samme som at se en fredagsfilm uden at spise fredagsslik... Måske er det i virkeligheden derfor, at Den Store Bagedyst er blevet sådan et hit: vi forbinder det med selvforkælelse på en kedelig onsdag.

Så hop i køkkenet, og bag den lækreste kage - fx en lækker Oreo-cheesecake eller en brownie, der smager af Nutella. Og hvis du ikke har tid til at jonglere med chokolade og fløde, kan du også sagtens gå amok i købekage. Det vigtigste er, at du er velforsynet, når du sætter dig foran skærmen.

God fornøjelse - og velbekomme! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.