Jenna Dewan Tatum
© Wenn

Det er svært ikke at være usundt misundelig på Jenna Dewan Tatums datingliv

Og nej, vi tænker ikke kun på hendes scoring af sexede Channing

16. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Den første (og mest indlysende) grund til, at de fleste kvinder nok er en smule misundelige på Jenna Dewan Tatum, er naturligvis, at hun er gift med sexede Channing Tatum. Forestil dig lige, at have det usandsynligt lækre stykke mandfolk inden for rækkevidde hver eneste dag! Det ville næsten (men også kun næsten) være for meget at det gode, hva'? 

Når du har savlet færdig over tanken om Channing, kan du lige få en ekstra grund til, hvorfor det ville være på sin plads, hvis du gerne ville være i Jennas sko i et par dage. 

Jenna Dewan Tatum har nemlig haft et datingliv, der overgår dine hotteste fantasier – udover Channing har Jenna datet selveste Justin Timberlake i de gode, gamle dage. 

Mere venner end kærester

Jenna er danser, og hun har blandt andet været danser for Justin Timberlake, da han stadig var med i NSYNC. De to kendte altså hinanden fra scenen, og efter at Britney og Justin var gået fra hinanden, begyndte Jenna at date Timberlake.

Romancen var dog kort, og selvom Jenna og Justin godt kunne lide hinanden, var de mere venner end kærester.

Hele historien afslørende Jenna Dewan Tatum for nylig i talkshowet Watch What Happens Live With Andy Cohen, og selvom hun ikke havde lyst til at fortælle alle de intime detaljer, havde hun svært ved at skjule, at hun rent faktisk havde været sammen med Justin Timberlake. Men helt ærligt, hvis vi havde hooket op med Justin, havde vi heller ALDRIG holdt det for os selv! 

Vil du læse flere spændende artikler om kærlighed og parforhold, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori