Tinderboozt | profesionelle billeder til Tinder
© iStock

Dette Tinder-trick kan give flere matches – og dermed få dig tættere på Mr. Right

Det viser, at du tager datingapp'en seriøst og ikke bare er der for sjov

11. december 2016 af Amalie Caroline Møller Bonde

Swipe, swipe, swipe... For nogle er Tinder nærmest blevet et spil, men skal de fleste af os være ærlige, så håber vi da på, at der i mængden af mærkelige typer gemmer sig en god mand, som er den helt rigtige. 

Men oplever du, at matchet udebliver, når du endelig ser en mand med kærestepotentiale? Fortvivl ikke! Vi har nemlig fundet et ret genialt og anderledes trick, der kan hjælpe dig.

Tricket

På Tinder handler det om, at du skal skille dig ud fra mængden, så det er DIT billede, der får alle de søde mænd til at bremse op og tjekke din profil ud en ekstra gang.

Fremgangsmåden stammer fra siden TindrBoost.com, som fotograferne Oliver og Mathias står bag. De har arbejdet som professionalle fotografer i flere år i byer som London, New York og Los Angeles og har nu valgt at gå all in på at hjælpe de danske singler med at blive et hit på Tinder. De tilbyder derfor at tage professionelle billeder i naturskønne omgivelser i København – et koncept, de har haft stor succes med.

En session inkluderer 2-3 timers fotosession, 15-20 unikke billeder, efterredigering af billederne og ikke mindst en anbefaling af, hvilke 6 billeder der vil egne sig bedst til din Tinder-profil.

Resultatet

Vi skal naturligvis understrege, at der ikke er nogen garanti for, at det vil vælte ind med likes. Men ifølge Oliver fra Tinderboozt har de fået mange positive tilbagemeldinger fra deres tidligere klienter, som har oplevet et betydeligt bedre resultat, efter de har skiftet mobilbillederne ud med de professionelle billeder. En af deres klienter oplevede at hans matchrate steg 4-5 gange, sammenlignet med de matches, han fik før. 

Indtil videre har Tinderboozt kun haft mandlige klienter, men de vil også meget gerne have fat i de kvindelige Tinder-brugere. Måske er det en god idé som en julegave til dig selv, hvis du gerne vil give dit datingliv et boost i det nye år?

Der er jo ingen, der siger, at de flotte fotos ikke må bruges til alt andet end Tinder, hvis du møder Mr. Right og ikke længere har brug for en profil.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.