Disney arbejder på endnu en spillefilm, og det er (sidder du ned?) DEN LILLE HAVFRUE!

Det er den bedste idé siden dinglehopperen

19. august 2016 af Sara Møller Christensen

Vi har været i gang med at sy på vores gule balkjole, siden vi fik at vide, at Belle og resten af Skønheden og Udyret ville blive bragt til live som spillefilm med masser af store stjerner til marts 2017.

Og nu skal vi så også så småt i gang med at arbejde på vores havfrue-bikini, for Ariel og vennerne er de næste, der skal forvandles fra tegneseriefigurer til ægte mennesker (eller ægte fisk, eller hvad man nu siger – den del er vi faktisk stadig lidt usikre på). 

Ifølge Deadline.com er en spillefilm med titlen The Little Mermaid på vej, og selvom vi stadig mangler at få styr på et hav (bogstaveligt talt) af detaljer, er noget af det vigtigste på plads: Det bliver en musical, hvor nogle af de originale sange – som smukke Part of Your World – fra filmen vil indgå.

Alan Menken, der skrev de originale sange, skal nemlig stå for musikken sammen med Lin-Manuel Miranda, der har skrevet det überpopulære broadwayshow Hamilton.

Der er også en producer på plads ved navn Marc Platt, men vi mangler stadig svar på alt det vigtige som: Hvem skal spille yndlings-Ariel og lækre Prins Eric? Hvordan får de skuespillerne til at tale og synge under vand? Og hvornår kommer filmen? HVORNÅR?

Forvirringen er total, fordi Universal samtidig arbejder på en spillefilm, der bygger på H.C. Andersens Den lille havfrue, men de har jo eksempelvis ingen rettigheder til Disneys sange.

Til gengæld har de en hovedrolleindehaver i form af Chloë Grace Moretz, der lige nu er aktuel i Neighbors 2 sammen med Zac Efron.

Og det bliver sikkert også et fedt projekt, men vi skal være ærlige at sige, at vi har liiiidt større forventninger til den film, der lige kan fyre op for en gang muslingeskals-trommer på Under the Sea.

Vi følger begge dele med spænding!

Hvad synes mændene?