Disney-dating er nu en ting

Gudskelov! For der er bare ikke Disney-elskende mænd nok på Tinder...

5. december 2015 af Sara Møller Christensen

Elsker du Disney? Dumt spørgsmål. Hvem elsker IKKE Disney?

Et godt bud på det spørgsmål kunne faktisk være mænd, for skal vi være helt ærlige, er vi kvinder vist lidt mere fascinerede af Ariel, Belle og de andre. Vi har i hvert fald lidt svært ved at se for os, at voksne mænd skulle have lyst til at løbe rundt i Disney-kostumer ligesom disse kvinder.

Og nej, de har nok heller ikke grædt nær så meget over disse rørende Disney-øjeblikke, som vi har!

Derfor kan det måske undre lidt, at det er en mand, der står bag det nye datingsite Mousemingle.com, som er forbeholdt Disney-fans. Men stifteren, Dave Tavres, syntes simpelthen, der manglede en væsentlig feature på alle de andre skøre datingsites, der findes derude. Nemlig at der slet ikke bliver stillet nogle Disney-spørgsmål!

Det gør der til gengæld på Mousemingle.com, hvor brugerne skal svare på, hvad deres yndlings Disney-sang er (du kan se vores her), hvad deres Disney-shoppevaner er(?!?), og hvad deres nørd-niveau er.

Umiddelbart vil vi sige, at Dave Tavres' er rimeligt højt, men det er selvfølgelig kun et bud...

Lyder det som datingsitet, du har ventet på hele dit liv? Så må vi desværre skuffe dig med, at det her i starten primært er amerikanerne, der kan Disney-date.

Men hvem ved? Måske bliver det så stor en succes, at det spreder sig til andre lande, og du på sigt kan møde virkelighedens prins Eric derinde? For yauwza, han er en babe! Du kan for øvrigt se, hvordan de andre Disney-mænd ville se ud i virkeligheden, her