Ting, du kender, hvis du har en lille blære | vandfald
© iStock

Du ved, du har en lille blære, når...

... Selv billeder af vandfald får dig til at overveje at sætte kursen mod toilettet med det samme

25. november 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. Du frygter at begive dig udendørs, hvis du ikke ved, hvor det nærmeste toilet er. Du ved jo ikke, hvornår du kan få lov til at tisse igen!

2. Det er lidt pinligt at starte på nyt job: Dine nye kollegaer undrer sig over, hvor du skal hen, hver gang du rejser dig… Du skal faktisk bare tisse. Igen.

3. Du vælger den korteste kø. Så er du faktisk ret ligeglad med, om det er køen til herretoilettet, du befinder dig i.

4. Koncerter er dit eget personlige helvede. Du vil jo gerne stå oppe foran, men du ved, at du uundgåeligt skal ud at tisse, og så bliver din plads jo taget. Og nej, det hjælper ikke bare at lade være med at drikke noget. Din blære er fuldstændigt ligeglad. 

5. Du har set ALT, hvad verden har at byde på af usle toiletforhold. Mens de andre valgte at holde sig, da I på en studietur befandt jer i et slumkvarter i Grækenland, så er det altså bare ikke en mulighed for dig. 

6. Du holder dig fra stramt tøj. Selv om du ser brandgodt ud i stramme jeans, så er din blære knap så glad for det ekstra pres. 

7. Skoleudflugter i folkeskolen var frygtelige på grund af busturen. Når buschaufføren startede turen med at sige, at nu stoppede bussen altså ikke de næste fire timer, og at han derfor håbede, at I havde nået at være på toilettet... Det havde du altså! Men fire timer... Aldrig har din blære været på så hård en prøve! 

8. Din egen tørst er din største fjende. Du holder dig fra både sodavand, kaffe og te, når du er ude. Men vand insisterer din krop altså på, at du absolut skal have.   

9. Du går altid glip af et eller andet sjovt øjeblik til festerfordi du står i kø til toilettet... 

10. Du har en indre (toilet-)GPS. I ethvert nyt lokale spotter du lynhurtigt, hvor badeværelset befinder sig. Bare i tilfælde af, at du skal bruge det... Okay, ikke i tilfælde af. Du SKAL bruge det. Nu!

11. Billeder af vandfald IKKE er velkomne i dit hjem. Og lyden af rindende vand får dig til at trippe og halvpanisk overveje at sætte kursen mod toilettet allerede nu.

12. Din blære faktisk havde lidt svært ved at komme igennem denne liste uden en tissepause.   

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori