Mary-Kate og Ashley i New York Minute
© Warner Bros., Dualstar Productions, DiNovi Pictures

Elskede du også Olsen-tvillingerne? Det her lærte vi fra deres film, da vi var teenagere

Er du også enig i, at McDonalds altid vil være der for dig?

30. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Hvis du var ung i 00’erne, kan du sandsynligvis godt huske Mary-Kate og Ashley Olsen. Det var i hvert fald, som om de hvert år var med i endnu en ny film. Nogle af os havde endda dekoreret vores vægge med plakater af tvillingerne. Det kan være, at du blot kendte til de to teenagere (dengang), men det kan også være, at du var en dedikeret fan, der havde den vildeste VHS- og dvd-samling med dem. 

Lige gyldigt hvad dit scenarie var, er det måske ikke timer spildt foran tv’et. Vi har samlet 15 ting, som de rent faktisk har lært os, dengang vi var teenagere. 

1. Spaghettistropper var det fedeste

Mary-Kate og Ashley så først og fremmest altid vildt godt ud. Og vi så dem lidt som vores stilikoner, da de var nogle af de mest kendte unge tilbage i 00’erne. De havde ofte toppe eller kjoler på med spaghettistropper. Og det viste sig gang på gang at være det perfekte outfit til hver anledning – dog ikke lige i vinterhalvåret. 

Mary-Kate og Ashley i Passport to Paris
© Dualstar Productions, Hollyridge Productions ,Tapestry Films

2. Bandanas var det fedeste

Noget af det bedste var deres bandanas. Dem brugte de nemlig både som bikinioverdel, men også som en accessorie til håret. Hvis de kunne, så kunne vi da også! 

Mary-Kate og Ashley på ABC
© ABC Family


3. Der er masser af fisk i havet

Næsten i alle deres film havde de hver især en lille flirt kørende med en fyr. Men hvis det ikke fungerede med en af fyrene, vidste de godt, at der var flere fyre derude. For du skal ikke bare nøjes eller finde dig i det, hvis han ikke er god nok for dig! 

4. Sig ja tak, hvis en sød fyr spørger, om du vil have et lift på hans motorcykel – eller...

Ja, vi var måske en smule naive dengang, men det var da sødt, hvis en flot fyr ville tilbyde et lift. Vi har dog siden hen set Taken og lært, at du faktisk kan blive kidnappet i Paris... Sååå, måske vi bare burde droppe det...

5. Shopping kurerer alt

Og det gør det stadig! Det er dog farligt at kigge på bankkontoen efter en lækker dag med shopping. Men igen hvis det kurerer kærestesorg, så er det vel okay? 

6. Fyre kan gøre dig mundlam

Det kan nogle gange være virkeligt hårdt at skulle se på en ufatteligt tiltrækkende fyr... Ja, ikke nok med det gør os bløde i knæene, kan det også gøre os mundlamme, ligesom Mary-Kate og Ashley bliver i New York Minute

7. McDonalds vil altid være der for dig

I filmen Passport To Paris lærer vi af de to tvillinger, at McDonalds-pomfritter er lækre og sprøde i hvert eneste land! Det vidste vi måske godt i forvejen, men det er altid rart at få det bekræftet. Specielt når pomfritter virker som vores trofaste kur mod tømmermænd! 

Mary-Kate og Ashley i Passport to Paris
© Dualstar Productions, Hollyridge Productions ,Tapestry Films


8. ... Og det samme vil din familie

Det er rart at se, at familie spiller så stor en rolle i Mary-Kate og Ashleys film. De får støtte af deres forældre i filmene, hvilket bare er så rart at se. Og det kan mange af os højst sandsynligt også relatere til i den virkelige verden.  

9. Det er normalt at blive irriteret på din søster 

Det er ikke hemmeligt, at de fleste, der har søskende, godt kan ende i et skænderi eller to en gang imellem. Og det viser Mary-Kate og Olsen i den grad også, de gør i deres film. Men de bliver – ligesom os – altid gode venner igen.  

10. Du skal være dig selv

Det de lærte os gang på gang var også, at det var vigtigt at være os selv – hvilket stadig gælder i dag. Vi skal bare lytte på os selv og gøre det, som vi føler, der er rigtigt for os. For når alt kommer til alt, så er det vigtigst at være tro mod sig selv.

11. Du kunne ikke bruge for mange hårspænder

I 00’erne var det vist ikke nogen hemmelighed, at elastikker og hårpynt var det fedeste i hele verden! Ja, du kunne faktisk slet ikke få for meget i håret. Og i flere af Mary-Kate og Ashleys film, har de endda hårspænder i pandehåret, selvom det i princippet ikke holder deres hår. Det var jo mode. 

Mary-Kate og Ashley på Nickelodeon
© Nickelodeon

12. Avril Lavigne er en troværdig kilde

I New York Minute holder den ene Olsen-tvilling en tale, hvor hun refererer til den seje Avril Lavigne. Hun var jo virkeligt kendt dengang, så selvfølgelig blev hun brugt som en troværdig kilde i talen. 

olsen twins avril lavigne
© Giphy

13. Du må gerne matche med din bedste veninde

Olsen-tvillingerne viste, at det altså var okay at have et matchende outfit på – også selvom at din bedste veninde havde det. Det kunne jo godt være, at I begge var – eller er – vilde med den samme kjole, og hvad skader det at have den samme model på? I værste tilfælde kan I altid vælge den i to forskellige farver. 

Mary-Kate og Ashley i Our Lips Are Sealed
© Courage Films, Dualstar Productions, Tapestry Films


14. Familieferier er en undskyldning for at få en uskyldig sommerflirt

Jeps, vi ville altid rigtig gerne de samme steder hen som Mary-Kate og Ashley, da de altid fandt de smækre, lækre og søde fyre på deres familieferier. Så er sommeren da et sikkert hit! 

15. Du kan godt være bedste veninder med din søster 

Ikke nok med at de er søskende i filmene og i virkeligheden, så lader det også til, at de er hinandens bedste veninder på film og i virkeligheden. Så hvis du er rigtigt tæt med din søster, så er det mere end okay at sige, hun er din bedsteveninde!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.