Endelig afslører Charlie Hunnam den rigtige grund til, han droppede ‘Fifty Shades’

Hvorfor, Charlie, hvorfor?

11. september 2015 af Sara Møller Christensen

Vi har lært at holde af Jamie Dornan i rollen som Mr. Grey, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange af os var en tand mere begejstrede ved tanken om Charlie Hunnams navn på plakaten for ‘Fifty Shades of Grey’. Den pivlækre ‘Sons of Anarchy’-stjerne valgte dog at takke nej til projektet i sidste øjeblik, og rygter har siden hen svirret om, at han fik kolde fødder på grund af sexscenerne.

Det afviser Charlie Hunnam nu i sit hidtil mest åbne interview om ‘Fifty Shades’ – i magasinet ‘V Man’:

“Opfattelsen udadtil var, at jeg fik rigtigt kolde fødder og blev bange for den meget eksplicitte seksualitet,” fortæller han og fortsætter:

“Da jeg var 18 år, blev jeg knaldet i røven, helt nøgen, på landsdækkende tv" (i tv-serien ‘Queer as Folk’, red.).


Det var altså ikke sexscenerne, Charlie havde noget imod, men derimod tanken om at bryde sit ord – han havde nemlig allerede lovet sin instruktørven Guillermo del Toro, at han ville være med i hans film, ‘Crimson Peak’.

Og som om det ikke gør ondt nok allerede, afslører Charlie Hunnam også i interviewet, at det at takke nej til rollen som Mr. Grey var ‘den mest følelsesmæssigt ødelæggende og svære ting’, han havde gjort i sin karriere. Han havde nemlig allerede fået et helt særligt forhold til rollen:

“Jeg gjorde et fantastisk stykke arbejde, og (Christian Grey) blev vækket til live på en virkelig spændende måde for mig, og så var jeg nødt til at opgive ham.”

Er det for sent at indspille filmen igen? Ja, vi spørger bare...

 

Læs også: Fifty Shades 2 og 3 har fået premieredatoer