ENDELIG kom filmen, som får det at være mor til at se GRINEREN ud

Husk vandfast mascara – du kommer til at græde af grin

28. juli 2016 af Louise Elisabeth Bartels

Traileren fik os til at skraldgrine med det samme, så det var svært ikke at have skyhøje forventninger, da vi tog ind og så filmen Bad Moms.

Den perfekte mor er overvurderet

Amy, (spillet af Mila Kunis) har udadtil det perfekte liv, men hun kæmper en brag kamp for at få hverdagen til at hænge sammen. Med en doven mand, to krævende børn og et lidt for udfordrende job kæmper hun sig igennem tilværelsen, mens hun prøver på at gøre alt det rigtige - men en dag får hun nok! Amy er træt af at skulle leve op til alle andres forventninger om, hvad hun skal og ikke skal. Så hun lægger sit liv helt om, og i bedste girlpower-stil får hun selskab af to andre mødre, som er mere end villige til at følge hendes nye forældrestil... Og det kommer til at gå vildt for sig, når godnathistorier skiftes ud med vodka!

Ikke spor perfekt

Det bedste ved filmen er helt sikkert den nådesløse humor, og at du kan genkende dig selv, ligemeget hvem du er. Filmen tør nemlig afsløre det, som vi alle måske ikke altid er verdensmester i, såsom at køre bil og føre en samtale imens, deltage i zumba-timer uden at ligne en elefant i en glasbutik, og ikke mindst at sige fra overfor dem vi elsker. 

Det er virkelig forfriskende at se en film om mødre, som tør indrømme at de ikke er perfekte – og at de stadig har brug for spontan sex og vilde drukture. Selvom filmen til tider kan have sine platte og lidt for tossede elementer, kommer du ikke til at gå fra biografsalen uden ondt i kinderne efter at have smilet stort set hele filmen igennem. Filmens morale er (ikke overraskende), at vi skal glemme alt om at være mødre og kvinder på en bestemt måde og i stedet huske os selv og fylde hverdagen med ting, vi synes er sjove. En vigtig reminder til alle, med eller uden børn.

Et stykke med lækker, tak!

Ingen tøsefilm er fuldkommen uden en lækker mand at savle over - og her skuffer Bad Moms heller ikke. Jay Hernandez spiller nemlig en (virkelig hot) enlig far, som gør det hele lidt bedre med sit søde smil og hjerteknusende væremåde. Og vi indrømmer gerne, at vi i nogle af scenerne ville ønske, at vi kunne bytte plads med Mila Kunis, så vi kunne få lov til at kysse lidt på ham.

Du skal se den

Uanset om du hader børn, elsker børn, har børn eller aldrig nogensinde kunne tænke dig at skrive titlen mor på dit CV, vil du ikke kunne lade være med at forelske dig i filmen. Den er nemlig i bedste girl-power stil spækket med intriger, hed flirt og ikke mindst latterkrampende tøse-humor. 

Fem ud af seks stjerner

Bad Moms har premiere 28. juni.