Joey og Chandler, Friends
© Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

Er du IKKE fan af selskabslege? Så kender du stensikkert de her 8 afskyelige ting

Du får altid en pludselig trang til at tisse, når en selskabsleg skal til at begynde

4. februar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Din fobi for selskabslege startede sandsynligvis allerede med den berygtede leg S, P eller K i dine spæde teenageår. “Kristina, hvem af drengene fra klassen vil du helst være kærester med?” Alles øjne var på dig. Sveden piblede ud af hovedbunden og ned ad dine lange hårextensions. Tortur på højt plan!

2. Hver eneste gang du bliver inviteret til fest eller fødselsdag, frygter du, at der er en af de der overskudsmennesker, som liiige har lavet en lille leg, som alle gæsterne selvfølgelig skal deltage i. Af princip deltager du derfor ikke i polterabender, hvor dagen med garanti er propfyldt med ‘sjove’ selskabslege...

Joey, Friends
© Giphy

3. Du får altid en pludselig trang til at tisse, når en selskabsleg skal til at begynde. Du kan jo ikke styre din egen krop, vel?

4. Mens alle andre ser ud til at more sig ganske fortrinligt, græder du indeni. Bare lidt.

5. Når du endelig bliver tvunget til at deltage i en selskabsleg, bliver det NØDT til at være en drukleg. Og så kan de andre godt regne med at skulle holde dit hår senere, for alkohol er altså din allerbedste veninde i en sådan situation.

6. Selskabslege, hvor du skal tale med fremmede, er de mest frygtindgydende. Og dem, hvor du skal røre ved fremmede. Og være pinlig. Og være midtpunkt. Seriøst, hvorfor synes folk overhovedet, at selskabslege er fede?

7. Det allerværste, der kan ske, er, hvis du kommer på hold med konkurrencemenneskerne, der går så vanvittigt meget op i at vinde. Men hvor ville det være fedt at have lige så meget gåpåmod og engagement, som de har under et spil Tegn og Gæt, til en eksamen, hvor du ikke har fået læst op.

8. Du føler dig presset til at være ellevild, hvis dit hold vinder, og ked af det hvis det taber. Hvis det er konkurrencemenneskerne, du er oppe imod, kan de dog slet ikke forvente nogen form for reaktion, når de hoverer direkte op i dit ansigt. Du er lige så ligeglad med sejren, som du er med det forbandede spil.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori