Mørke | Bange | Mørkeræd | Sjov liste
© iStock

Er du mørkeræd? Så kender du uden tvivl disse 12 nøjeren situationer

Du ved jo godt, at der ikke ligger nogen under din seng... Eller

2. april 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

1. Din elregning er endnu en gang tårnhøj. Det kan du simpelthen ikke forstå. Lys om natten burde være gratis for sarte sjæle... 

2. Halloween er den værste højtid. Mørke og uhyggelige kostumer – ikke ligefrem din yndlingscocktail. 

3. Strømafbrydelse er din største frygt. Du ved ikke, om en lommelygte hjælper på det, eller om den faktisk skaber en endnu mere nøjeren stemning. 

4. Du har et ambivalent forhold til dine møbler efter mørkets frembrud. Du er overbevist om, at din stol fyldt med tøj er ude på at skræmme livet af dig.

5. Du smutter altid før tid. For dig handler det egentlig ikke om, hvor længe du kan ses til. Det handler om, hvornår det bliver mørkt, så du kan nå hjem inden da...

6. Der er intet bedre end en god late night movie. Sådan havde du det i hvert fald indtil ‘based on a true story’ dukkede op til sidst på rulleteksterne.

7. At tage i biografen er noget af det bedste, du ved. Men du overvejer kraftigt at droppe det, fordi der næsten altid bliver vist en uhyggelig trailer, som du ved, at du kommer til at tænke på, når du skal sove... 

8. Du er lidt misundelig på dem med højdeskræk. De kan i det mindste sørge for at blive på jorden – vi kan ligesom ikke løbe fra mørket.

9. Det tager dig 15 minutter længere at gå hjem i mørket. Er mørket faldet på, går du en mega omvej. Alt andet end blive fanget af Voldemort inde i skoven, hvor ingen kan se eller høre dig...

10. Folk, som begynder at snakke om spøgelser og ånder, inden I skal sove. Du vil ikke gøre en stor ting ud af det, men du har det meget svært ved tanken om at skulle vågne senere i nat og tisse.

11. Du ved godt, at der ikke ligger nogen under din seng. Men det skader jo ikke lige at kigge...

12. Folk undrer sig over, at du altid ringer til dem på vej hjem. Der skal jo være nogen, som ved at du er i fare, hvis du lige pludselig taber telefonen og skriger. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?