Kylie Jenner
© Wenn

Er du (også) nysgerrig? Her er alle beviserne på, at Kylie Jenner er gravid

Hvis Kim K hellere vil drikke en sardin-smootie, så er der altså noget galt

1. februar 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Siden september har Kylie Jenner ikke været fremme på de sociale medier, hvilket er meget uvant for alle fans. Hun plejer at poste billeder på Instagram flere gange dagligt, og på Snapchat omtales hun som SnapchatQueen (selv af Snapchat). 

Rapperen Travis Scott har overtaget Tygas spotlight som Kylies nye flamme. De har datet siden april 2017, og rygtet har siden september lydt, at de venter en lille pige til februar. Hverken Kylie eller Travis har be- eller afkræftet de mange rygter, så derfor har vi på Woman besluttet os for at undersøge sagen til bunds. Værsgo': Her er alle beviserne på, at de skal være forældre.

Kylie Jenner, Kendall Jenner

Kylie og hendes venner inde og se Travis Scott optræde til Wireless Festival Juli 2017

© Wenn

Bevis nummer 1: Julekortet

Siden Kylie var helt lille, har Kardashian-familien hvert år taget et fælles julebillede i december. Men dette år var Kylie den eneste, som manglede på billedet. Alle undrede sig over det, men ingen fra familien forklarede hvorfor på de sociale medier. De lod bare som ingenting og ignorerede at svare på det i interviews. 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Bevis nummer 2: Calvin Klein-kampagnen

I januar var alle fem Kardashian-søstre frontfigurer for en ny Calvin Klein-kampagne. De smukke damer ligger i undertøj og viser deres bare maver. Pånær én. Kylie ligger i baggrunden med et tæppe over sig, som dækker hende helt op til brystet... En smule mærkeligt og mistænkeligt. Faktisk gemmer hun sin krop bag et tæppe på samtlige billeder i kampagnen.

Bevis nummer 3: Sære interviews

Søstrene Khloe og Kim har begge været gennem live-interviews siden rygterne om den mystiske graviditet startede. Begge kvinder har virket absurd hemmelighedsfulde i deres interviews, og altså – hvis Kylie kke var gravid, hvorfor så ikke bare sige det?  

Ellen spørger Khloe om hendes søster Kylie har nogen cravings endnu. Derefter bliver det meget akavet, og Khloe ved ikke rigtig, hvor hun skal gøre af sig selv. Hun ender med at sige: “What do you mean? I don’t know what you’re talking about. I don’t know. Why don’t you get Kylie on the show?” mens hun griner meget nervøst. 

Bevis nummer 4: Sardinsmoothie

Kim er en åben bog under sit interview med James Corden kaldet Spill Your Guts or Fill Your Guts. Her skal de stille hinanden spørgsmål, og den der vælger ikke at svare, skal indtage noget virkeligt ulækkert. Kim skal i denne omgang svare på, om rygterne om hendes søstre Kylies og Khloes graviditeter er sande. Hun ser meget alvorlig ud og vælger så ikke at svare, for i stedet drikke en sardinsmoothie (hvem gør det?!). Så der må altså være ugler i mosen, hvis number one diva hellere vil drikke dét end svare på spørgsmålet. 

Konklusion: Den er god nok

Det bliver spændende at se, hvad det ender med, men vi har i hvert fald en mistanke om, at de skal være forældre her til februar – og at de nok skal klare det godt. Måske vælger Kyie endda at lægge hele kendis-livet bag sig? Det er ikke til at vide endnu. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori