Channing Tatum og Jenna Dewan Tatum
© Wenn

Et af vores yndlingspar er gået fra hinanden, og det knuser vores hjerter

Efter næsten ni års ægteskab...

3. april 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Channing Tatum og Jenna Dewan Tatum har netop afsløret, at de ikke længere danner par. Det knuser ærligt talt vores hjerter, for vi har fulgt deres kærlighedshistorie, siden de mødte hinanden i filmen Step Up. Nu har de været gift i næsten ni år, og tiden har budt på masser af kærlighed mellem de to. Eksempelvis da Channing fik verdens bedste fødselsdagsgave af sin hustru

Efter ni års ægteskab

Channing og Jenna nåede at være gift i næsten ni år, men nu har Channing delt et billede på Instagram, hvor han blandt andet skriver, at det er underligt at skulle dele sådan en ting med alle. Dog er det en af konsekvenserne ved at have et liv, som Jenna og han har. 

Eks-parret skriver, at de vil have, at følgerne skal høre den sørgelige nyhed fra dem, og herefter forklarer de kort, hvorfor de ikke længere er sammen. De skriver: 

“Vi har dybt forelskede i mange år og havde en magisk rejse sammen. Ingenting har ændret sig i forhold til, hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, som tager os i forskellige retninger lige nu.”

De vil stadig være en familie

De skriver også, at de er to venner, som har indset, at det er tid til at få noget plads – men de vil stadig hjælpe hinanden med at leve et skønt liv. Channing og Jenna har sammen datteren Everly. De kommer stadig til at være en familie, og de vil altid være dedikerede forældre. Og det er vi lykkelige over at høre!

De afslutter med at skrive, at de ikke vil kommentere mere på det. Du kan læse det hjerteskærende opslag herunder.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori