Fall in love – get the look

© Privat foto

Vi kender det alle sammen, man kan ikke gå ud ad døren uden makeup på(!). Men man behøver ikke ligne en, som lige er stået ud ad sengen, med hævede øjne, uglet hår, bleg og uren hud og ikke mindst poser under øjnene. Jeg går faktisk tit uden makeup, da jeg har fundet ud af, at huden har brug for et pusterum (JAJA, det tog bare lidt tid inden ti-øren faldt for mit tilfælde).

Jeg elsker det naturlige look og prøver selv med makeuppen, at snyde mig frem til det. Men faktisk, skal der ikke meget til før man kan kalde et look ‘naturligt’. Jeg giver dig derfor en hurtig guide til, at få dette smukke efterårslook, som man kun kan elske. God fornøjelse med det.

Get The Look:

 1. Start altid med at rense din hud om morgen når du står op. Dette gøres ved først at vaske den ren for natcreme og serumer som har siddet i huden i nattetimerne. Rens herefter huden med de renseprodukter som du anvender om aften – dog skal man ikke gøre brug af makeupfjerner (meget vigtig). Invester derfor i en god skintonic der ikke udtørrer din hud. Snak eventuelt med en kosmetolog.
  – Nu vil din hud være ren og klar til næste step.
 2. Efter rens er det vigitg at give huden fornyet fugt. Jeg vil anbefale at man her gør brug af en dagsserum, som påføres det tørre stede i ansigtet fx kinder og hals i mit tilfælde(jeg har en ekstrem fedtet T-zone, og anvender derfor ikke serum der. Dette gøres for at minske tilstoppede pore). Forsegl dagsserummen med en god dagcreme. Jeg benytter mig af 2 dagcreme. Den ene indeholder Tea Tree og påføres i min T-zone for at minske tilstoppede pore. Den anden er en normal dagcreme som påføres på kinder og hals.
  – Nu er din hud klar til en ny dag med masser af fornyet fugt.
 3. Det er vigtig at man her minimerer makeuppen til det mindste. Derfor skal du kun anvende en concealer til, at dække mørke rander under øjene, ved næsen og under underlæben. Benyt dig af en Makeup Sponge til at udjævne concealeren, så den falder i et med huden.
  – Nu vil din hud ser mere ensartede ud og havde en bedre glød.
 4. Afslut lokket med en af de nye Baby Lips Winter Delight. De nye Baby Lips er velankommet til Danmark i et sødt og nuttede vinter look. Kollektionen besår af  4 nye vinterfarver som hver har en dejlig vinterduft. Man kan vælge imellem Sugar Cookie (lyserød med glimmer), Mint Candy (svag rosa), Hot Cocoa (nude) og Sweet Apple (rød). De nye Baby Lips efterlader ens læber med en varm følelse, og de vil sikkert også hjælper dig med at komme i julestemning. Læbepomaderne giver 8 timers fugt, hvilket er virkelig vigtigt her i kulden hvis man ligesom jeg cykler meget, og derfor udtørre læberne en del.
  Jeg vælger at bruge Baby Lips Winter Delight Sweet Appel, der giver læberne en smuk naturlig rød farve og efterlader min læber bløde og smidige.
  – HUSK din læbepomade når du er på farten, så minsker du at læberne sprækker pga. tørhed.
Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]