Familien Dunphy i julesweatre fra Modern Family
Du kan få glæde af din flotte julepynt i meget længere tid!© Getty Images

11 fantastiske fordele ved at pynte (ekstra) tidligt op til jul

Eksperter mener faktisk, at du bliver gladere af det!

5. november 2020 af Freyja S. Anderberg

1. Du kan få glæde af din flotte julepynt i meget længere tid. Og det er meget nyttigt, eftersom du nok har brugt rigtig mange penge på det. 

2. ... og butikkerne er jo startet for længst, så du har et kæmpemæssigt udvalg af pynt at gå amok i. Oktober og november er altså bare dine yndlingsmåneder at handle ind i, for her kan du nemlig smide både kogler og klejner fra spothylden ned til havregrynene i indkøbskurven. 

3. Og så har du også længere tid til at få overbevist dine veninder om, at de også skal glæde sig til jul. Måske kan du sikre dig en julet værtindegave, hvis du inviterer til juleklip i starten af november? Du kan jo invitere dem ved at sende et nuttet julekort!

4. Det er den perfekte mulighed for at få gjort hele hytten rent. De stakkels nisser skal jo stå på ski ned af kunstig sne – ikke støv!

5. Og så har du samtidig en undskyldning for ikke at skulle gøre hovedrent igen før det nye år. Hvem kan egentlig se forskel på sne og støv, når først nisselandskabet er sat op i al sin pragt?

6. Eksperter mener faktisk, at du bliver gladere, når du pynter tidligt op til jul. Og her mener vi ikke bare julemanden, juleeksperten over dem alle. 

7. Det er også helt okay at have en hel række chokoladejulekalendere stående på gulvet, selvom det er november, og du er 25 år.  Og hver dag springer du ud af sengen for at spise et stykke mælkechokolade til morgenmad – præcis som da du var barn.  

8. Du har længere tid til at eksperimentere med alverdens julebag. Det er der ikke nogen, der kommer til at klage over.

9. Finder du din yndlingsjulesweater frem i god tid, så kan den også holde dig varm i november. Efteråret er gråt nok i forvejen, så gå du bare amok med farver, glimmer og Rudolfs røde næse. 

10. Du kan vælge det flotteste, tykkeste kalenderlys, du kan finde. Og du behøver ikke at snyde dig i mål med det.

11. Du har også tid til at blive træt af julepynten igen. Og når det bliver januar, er det lidt nemmere at pakke det hele væk igen. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.