J.K. Rowling


© Wenn

Fantastiske J.K. Rowling giver et genialt råd om livet til alle sine fans

Når Harry Potters mor taler, så gør vi én ting: Lytter!

4. april 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Prøv, at forestille dig en verden uden dine elskede Harry Potter-bøger på hylden. En verden, hvor Harry, Hermione, Ron og alle de andre ikke eksisterede – og ja ja, vi ved godt, at de ikke ægte eksisterer, men du forstår, hvad vi mener, ikk'? 

Den verden lyder helt forfærdelig i vores ører, så vi har virkelig meget at takke fantastiske J.K. Rowling for. Den engelske forfatter har givet os oceaner af gode historier, og nu har hun også givet os alle et virkelig godt livsråd.

“Et fantastisk råd”

J.K. Rowling har på Twitter delt en ung kvindes tweet, hvor der står: “HEY! DU! Arbejder du på noget og tænker: 'Ingen gider se, læse eller høre det.' Gør det færdigt alligevel.”

På sin egen Twitter skriver J.K. Rowling, at der var virkelig mange gange i de tidlige 90'ere, at andre blev nødt til at sige netop de ord til hende.

“Det er et fantastisk råd af mange grunde,” skriver J.K. Rowling.

Bliv hende, der gør noget ved tingene

Forfatteren remser med en række tweets alle årsagerne op. Hun skriver blandt andet, hvor vigtigt det er at færdiggøre dit arbejde, fordi du på den måde går fra at være en, der tænker over at gøre noget, eller en, der prøver, til at være en, der handler.

“Og så snart du har gjort det, ved du, at du kan gøre det igen,” skriver Rowling. 

Det er ikke første gang, at vi har fået bekræftet, at J.K. Rowling er vildt sej og inspirerende, men denne tweet-række sætter en stor, fed streg under det. Go, Rowling!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori