Film & Serier

Okay, okay, vi ELSKER film og serier. Her har vi samlet alt det bedste fra de forskellige streamingtjenester, så du kan få masser af inspiration til, hvilke film og serier du skal se. Perfekt til en hyggeaften (eller hel weekend) hjemme på sofaen!

HBO, Viaplay og Netflix

De helt store streamingtjenester kommer gang på gang med nye gode film og serier, som du i de fleste tilfælde ikke kan undgå at blive opslugt af. Mangler du en god serie at gå i gang med, så kan du her på siden se, hvilke serier der er de bedste på både Viaplay, HBO og Netflix. Du kan også holde et rent filmmarathon med de største tudefilm på Netflix eller måske de mest romantiske film? Der er nok at gå i kast med!

Danske film og serier hitter

Er du ekstra glad for danskproducerede film og serier, så har vi lige, hvad du søger. Vi har nemlig samlet de bedste danske serier og de bedste danske film, som du virkelig bør se (eller gense). Der er nemlig nogle sande klassikere imellem! Måske du også bliver lidt nostalgisk, når du ser gamle danske film fra din barndom?

Kom i (u)hygge-humør med gyserfilm

Er du også helt pjattet med gyserfilm? Så kan vi glæde dig med, at vi har et hav af artikler, dedikeret til alle gyserfans. Vi har listet de bedste gyserfilm, og så har vi også samlet lidt tips og tricks til, hvordan du kan lære dig selv og andre at se de ret så uhyggelige film. Uanset hvilke genrer du er til, så kan vi kun sige rigtig god fornøjelse med at fordybe de i alverdens film og serier!

Læs mere om Film & Serier