Blake Lively og Leighton Meester i Gossip Girl
© 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television

11 life lessons, vi har lært fra Gossip Girl – som vi ikke ville være foruden

Hvem er din Blair Waldorf?

1. juni 2018 af Amalie Kjær Boel

Var du også en af dem, der sad helt klistret til skærmen, når der kom nye afsnit af Gossip Girl? Du kunne måske heller ikke få nok af Dan, Nate og smækre lækre Chuck Bass? Ja, det var da også lige før, at vi nogle gange kom til at dagdrømme om, hvorfor vi ikke kunne være lige så heldige som Serena og Blair, når det kom til kærligheden. Også selvom de også have noget modgang til tider. Men Gossip Girl har faktisk også lært os en masse gennem de seks sæsoner – læs selv med her!

1. Du kan komme igennem alt med din bedste veninde 

Det kan godt være, at Serena og Blairs forhold ikke altid var en dans på røde roser. Men når alt kom til alt, støttede de alligevel altid hinanden. De hjalp hinanden med kærestesorger, drama i både skolen og i deres familie – og bare de generelle pigeproblemer. Du har sikkert også en Blair til din Serena, der altid er der for dig! 

2. En tæt vennegruppe er det eneste, du har brug for

Måske blev du også en smule misundelig på den stærke vennegruppe, som alle var en del af – Nate, Chuck, Dan, Blair og Serena. Der var nemlig meget mere til deres vennegrupppe end bare penge og luksus. Når en af dem havde brug for noget – råd eller en skulder at græde på – ville resten smide, hvad de havde i hænderne og komme for at hjælpe til. 

3. Du kommer længst med at være ærlig

For det hjælper ikke altid at gå at holde på en hemmelighed, hvis den i sidste ende er med til at såre andre og dig selv. Om det end viser sig, at du er Gossip Girl, eller at du har løjet over for en god veninde, så kommer du længst med at være ærlig. 

4. Shopping kan kurere alt

Det kan godt være, at nogle vil sige, at penge ikke kan købe lykke. Det er Blair dog bare ikke lige enig i. Hun siger nemlig: “Whoever said that money doesn’t buy happiness didn’t know where to shop.” Så hvis du har en træls dag eller har kærestesorger, kan det være, at du skal prøve at gøre ligesom Blair. Det kan være, at det kan hjælpe på humøret. 

5. Folk kan altid ændre sig til det bedre

Når du møder et nyt menneske, vil du hurtigt lave dig et førstehåndsindtryk af personen – hvilket både kan være godt og skidt. Men en person kan også godt ændre sig efterfølgende.

Et godt eksempel på det er Dans lillesøster, Jenny. Hun starter ud med at være uskyldig. Men som tiden går, begynder hun er blive mere og mere rebelsk. Der er dog også karakterer som Onkel Jack og Georgina, der faktisk ændrer sig til det bedre med tiden. Så pas på med at dømme folk ud fra første gang, du møder dem – det kan være, de overrasker dig til det bedre. 

6. Champagne er altid tilladt

Dog i moderate mængder. Hvis du skal fejre et nyt job, du er blevet færdig med din uddannelse, eller at det bare endelig er weekend igen, så er bobler vejen frem. 

7. Alt er muligt, når det kommer til kærlighed

Det kan nogle gange være svært at tro på, at der findes den eneste ene for dig – hvis han eller hun overhovedet findes derude. Men igen viser Gossip Girl, at alt er muligt, når det kommer til kærlighed. Og det er Blair og Chuck et godt eksempel på. For lige meget hvad de går igennem, så finder de vejen tilbage til hinanden – og får den lykkelig happily ever after

8. Du kender måske ikke andre så godt, som du tror

Ligesom at folk kan ændre sig til det bedre, kan det også være, at du måske ikke kender andre så godt, som du tror. Spoiler: det viste sig trods alt, at Dan var Gossip Girl, og den havde vi godt nok ikke lige set komme. Men igen inden at du måske begynder at dømme vedkommende for at udgive sig for at være en anden, så spørg lige personen, hvorfor han eller hun har gjort det. Måske giver det mening efter forklaringen?

9. Giv aldrig op på dem, du elsker 

Og hvem skulle have troet, at Chuck Bass ville lære os dette? For nogle gange er det bare værd at kæmpe lidt ekstra, for dem vi elsker – og give dem alt den hjælp og støtte vi kan. 

Og det giver os bare endnu mere lyst til at se serien en gang til! For det er bare en af de 15 bedste dramaserier på Netflix, hvis du spørger os. Hvis du mangler en anden god serie, kan det være, du skal tjekke de andre 14 bedste serier ud på Netflix, som vi har samlet her

10. Familie kommer altid først 

Medmindre du er Chuck Bass... Men han får Blair til sidst – så mon ikke familie begynder at komme først for ham? Både Serena og Dan kommer dog fra familier, hvor forældrene snakker om vigtigheden om at snakke om tingene og være der for hinanden – også selvom det nogle gange er lettere sagt end gjort. 

11. Du er herre over dit eget liv

Hvis Blair har lært os en ting eller to, så er det at være selvsikker og have gåpåmod. Der er ikke andre i serien, som er lige så selvsikre som Blair – og ved, hvad de vil have. Blair siger kun ja til de ting, som hun vil – for hun er i den grad herre over sit eget liv. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.