Nu kan du snart se sidste sæson af 13 Reasons Why på Netflix
Clay Jensen og Hannah Baker © July Moon Productions, Kicked to the Curb Productions, Anonymous Content, Paramount Television

Premieredatoen for sidste sæson af 13 Reasons Why er afsløret

... og endda med en video med castet, der går lige i hjertet!

13. maj 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Nu kan du snart få et gensyn med Clay, Jessica, Justin og resten af Liberty High School, når fjerde og sidste sæson af 13 Reasons Why kommer på Netflix til sommer. 

Netflix har i den forbindelse udgivet en video, der afslører, at den sidste sæson vil bestå af 10 afsnit – en relativ kort sæson i forhold til de andre – og at vi igen kan sidde klistret til skærmen fra 5. juni, hvor første episode bliver udgivet. (Endelig!) 

Derudover indeholder videoen også unikke optagelser, der viser det emotionelle cast sige farvel og udveksle en masse kærlighed og krammere. Og det går lige i hjertet. 

Hvad kommer sæson 4 til at handle om?

Indtil videre ved vi, at sæson fire kommer til at handle om, hvordan Clay og de andre afgangselever går og forbereder, at de endelig skal afslutte High School og komme videre med deres liv efter de fire sidste udfordrende år med med blandt andet Hannah Bakers selvmord, ødelagte – men også nye – venskaber, svigt, kærlighed og meget meget mere. 

Men før alt dette kan lade sig gøre, bliver de nødt til at holde på en farlig hemmelighed og stå ansigt til ansigt med et hjerteskærende valg, der kan påvirke deres fremtid for evigt.  

Kilder: Entertainment Weekly

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.