Gilmore Girls
© Dorothy Parker Drank Here Productions/ Hofflund/Polone/ Warner Bros. Television

3 spørgsmål, vi ikke kan vente med at få svar på i de nye Gilmore Girls-afsnit

Bare vi havde taget en fridag, så vi kunne sidde og se dem lige nu...

25. november 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er mere end 16 år siden, at vi første gang mødte Rory, Lorelai og alle de andre fra Stars Hollow i Gilmore Girls, og siden vi fik at vide, at der var nye afsnit af serien på vej, har vi glædet os helt vildt til gensynet med Rory og Lorelai. 

Vi lappede det i os, da vi læste den første side af manuskriptet, og vi var næsten ikke til at styre, da vi så traileren til de nye afsnit. Nu er ventetiden heldigvis forbi – de spritnye afsnit af serien er nemlig landet på Netflix. 

Og der er især tre uopklarede spørgsmål, som vi glæder os til at få svar på i de fire nye afsnit – de drejer sig (selvfølgelig) mest om Rory og Lorelai. 

Psst... Hvis du ser de nye afsnit sammen med din veninde, kan du jo passende spørge hende, hvilket Gilmore Girls-lir hun ønsker sig allermest i julegave.

1. Hvem vælger Rory?

Der er ikke helt enighed på redaktionen, når det drejer sig om, hvem der er den bedste kæreste for Rory. Er det Dean, Jess eller Logan? Det er egentlig slet ikke så mærkeligt, at vi ikke kan blive enige, for ikke engang Dean, Jess og Logan selv kan give et klart svar på, hvem der burde være 'the one'. Vi er i hvert fald spændte på, hvem Rory vælger. 

2. Får Lorelai endnu et barn?

Da vi så billedet på Gilmore Girls' Instagram-profil af et æble, var vi ligesom alle andre fans hurtige til at drage konklusionen: Lorelai er gravid i de nye afsnit. Vi ved jo, at Lorelai får en ustyrlig lyst til æbler, når hun er gravid, så mon ikke billedet var en ledetråd fra producenterne af serien?

Vi er spændte på, om ledetråden holder stik, og hvem der i givet fald er faren til den lille nye mini-Lorelai. Vi tør godt satse vores sparepenge på Luke. 

3. Hvad er de sidste fire magiske ord?

Hvis du er fuldstændig afhængig af Gilmore Girls, og du i sandhed er en ægte fan-girl, ved du sikkert godt, at skaberen af serien, Amy Sherman-Palladino, altid har vidst, hvilke fire ord serien skulle slutte med.

På grund af nogle uenigheder med producenterne røg Amy Sherman-Palladino ud af serien efter sæson 6, så hun fik aldrig mulighed for at skrive de sidste fire ord ind i manuskriptet. Men den mulighed har hun fået med de nye afsnit, så de berømte fire ord afslutter nu serien, som det altid har været planlagt.

Ifølge rygterne er det (naturligvis) Rory og Lorelai, som veksler de sidste ord i serien, og vi må indrømme, at vi har svært ved at modstå fristelsen og klikke direkte hen til de sidste fraser, når vi sætter os foran skærmen. 

Men vi vil prøve at styre os – og så håber vi i øvrigt, at der ikke er nogen, som spoiler ordene på de sociale medier. Det har Amy Sherman-Palladino i øvrigt også bedt os om at lade være med, så det er en aftale, ikk'? 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Læs mere her.