Brud
© iStock

5 film, der giver dig lyst til at blive gift – nu!

Der er intet så yndigt som at følges ad, selvom vejen dertil kan være kringlet og uforudsigelig!

26. september 2017 af Redaktionen

Hvem elsker ikke de stemningsfyldte sommerfester, hvor kærligheden fejres mellem hovedpersonerne i sort, hvidt og tyl? Der er altid sat alle sejl ind på at skabe en god fest, men efter årets femte bryllupsfest på under to måneder kan det godt være lidt svært selv at komme helt i gear til endnu en omgang.

Her er fem film, du skal se, der med garanti vil få dig i bryllupsstemning, og samtidig giver dig et kærligt grin, der får dig til at glæde dig til kærlighedsfesterne i bryllupssæsonen. 

1. My Big Fat Greek wedding

My big fat greek wedding
© Netflix

Toula er single og græsk. Hun møder Ian, der er vegetar og ikke spor græsk. Kulturkløften er dyb, så det kræver mere end en flaske ouzo at forene de to familier. Med skræk for at hendes familie vil skræmme ham væk, støder de på en del forhindringer og komiske situationer, der gør filmen afsindig underholdende.

2. Love and Other Disasters

Love and other disasters
© Netflix

Hun er ung, fræk og god til at finde kærester til sine venner. Men hun kan ikke se, hvem der er perfekt for hende selv. Med skønne Brittany Murphy i hovedrollen kan du se frem til en vaskeægte britisk komedie om kærlighed og alt det løse.

3. When Love Happens

When Love Happens
© Netflix

Mo er dødtræt af at planlægge bryllupper for andre og ikke selv have held i kærlighed. Derfor tyr hun til internettet for at se, om hun kan finde sin egen drømmeprins. 

Sæt dig godt til rette i sofaen, og nyd en film med masser af humor og stærke karakterer.

4. Naked

Naked
© Netflix

Rob er vildt forelsket og skal endelig giftes. Men han er ragende nervøs og fanget i en tidssløjfe, der tvinger ham til at genopleve de samme nervepirrende timer om og om igen, indtil han får gjort tingene ordentligt på hans bryllupsdag. 

Du kan forvente en komedie lidt ud over det sædvanlige.

5. Imagine Me & You

Imagine me & you
© Netflix

I denne skæve og romantiske komedie bliver den vordende brud Rachel dybt forelsket. Problemet er bare, at det ikke er i gommen, men i den smukke, mørkhårede bryllupsgæst Luce. Og hvem ved, hvem den rigtige er, hvis ikke du prøver det af? 

Nyd en humoristisk film fyldt med kærlighed!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.