Dirty Grandpa – Zac Efron og Robert de Niro
© Netflix

5 film og serier, der får dig til at grine din røv i laser

Savner du et godt grin? Vi har samlet fem Netflix-film, der gør din dag meget sjovere!

6. oktober 2017 af Redaktionen

Kalenderen siger efterår, og mens de fleste af os havde krydset fingre for forsinket sommervejr, er der intet tegn på, at det kommer til at ske... Så du kan lige så godt bruge dagen på sofaen, under dynen, med en kæmpe portion slik og se én af (eller alle) disse MEGASJOVE Netflix-film. 

War Dogs

War dogs
© Netflix

Efter flere års adskillelse mødes to venner igen. Den ene er i mellemtiden blevet velhavende ved at sælge våben til hæren, og de to ender med at slå sig sammen om at byde på militære kontrakter til regeringen. De to havner virkelig på dybt vand, da deres tvivlsomme plan forvandles til en kontrakt på 300 millioner dollars for regeringen om levering af våben til Afghanistan. 

Filmen er instrueret af manden bag Hangover-filmene, så War Dogs er i samme genre som dem. Den er fyldt med god humor. I øvrigt er filmen baseret på en sand historie – det er vildt!

Dirty Grandpa

Dirty Grandpa
© Netflix

En snobbet advokat, der skal giftes, skal på roadtrip til Florida med sin bedstefar, der for nyligt er blevet enkemand. Det viser sig, at bedstefaren har en voldsom appetit på livet – især hvad angår sex og fester (det lyder som en mand, vi kan relatere til). Det fører til en historisk ferie, der sent vil blive glemt. 

og så elsker vi alle film, hvor Zac Efron smider trøjen! Mmm...

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine
© Netflix

Brooklyn Nine-Nine er en komedieserie, hvor du følger et politidistrikt med skæve karakterer i det fiktive distrikt 99 i Brooklyn – langt fra de farlige og dramatiske udfordringer på Manhattan.

Sitcom-serien er en kæmpe succes i USA, og med to Golden Globes for bedste TV-komedie og bedste skuespiller i en TV-komedieserie kan du forvente så genial underholdning, at du med garanti vil ende med at binge resten af måneden. 

Aziz Ansari – Burned Alive

Aziz Ansari – Burned Alive
© Netflix

I Aziz Ansaris standup-show Buried Alive deler han sine ucensurerede synspunkter om voksenlivet, spædbørn, ægteskab og kærlighed i den moderne tidsalder. 

Showet byder på homoægteskaber, sexting og vanviddet, der følger med at have børn – forvent halvanden times hysterisk god underholdning, hvor tårerne vil trille ned ad kinderne. 

Bo Burnham – Make Happy

Bo Burnham – Make Happy
© Nerflix

Bo Burnham kombinerer sin kvikhed og selvforringende humor med egenkomponeret musik og giver sit unikke syn på livet i denne standup special. 

Burnham startede ud som en YouTube-stjerne, men anses nu som en exceptionel komiker, der formår at blande teatralske elementer med sange og absolut geniale jokes. 


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.