© C More

5 nye film og serier, du og dine veninder vil elske

Nr. 2 vil uden tvivl få selv din mest robuste veninde til at hulke...

30. november 2018 af Benjamin Native Studio for YouSee
Advertisement

Det er koldt, det er mørkt – og det er oplagt at ringe til din søde veninde for at holde Girls' Night In! Alt I skal gøre er at gå amok i den nærmeste slikbutik, hoppe under dynen og tænde for tv'et. I behøver ikke engang bruge unødvendig tid på at skulle vælge, hvad I gerne vil se. Vi har nemlig gjort det nemt for jer og samlet fem nye film og serier, som I vil elske at se sammen. 

Alle de film, serier og tv-programmer, vi har fundet frem, kan du se med YouSee Bland Selv. Her kan du nemlig blande en tv-pakke med præcis de tv-kanaler, du gerne vil se. Du kan endda også vælge streamingtjenester som fx HBO Nordic og Viasat Film inkl. Viaplay.

Bland din helt egen tv-pakke hos YouSee her.

1. Få den daglige dosis drama

UnREAL er en dyster dramaserie, som foregår bag kulisserne på reality-datingprogrammet Everlasting. Serien følger den unge producer Rachel, som er vendt tilbage til jobbet efter et sammenbrud. Hun gør alt, hvad hun kan, for at konkurrere med producer-kollegaen Quinn. Derfor manipulerer hun deltagerne i datingprogrammet, så der opstår vanvittige dramaer, der bestemt ikke er for sarte sjæle. Serien er skabt af og med kvinder, og tager os med bag skandalerne, sladderen og iscenesættelserne på et amerikansk reality-datingprogram. 

Tænd for: C More  

Forbered jer på: Masser af drama, intriger, sex og lækre fyre!

© C More

2. Find lommetørklæderne frem ...

Okay, Wonder er godt nok fra 2017, men den er lige akkurat landet på Viaplay! Filmen, der er baseret på en roman, følger den 10-årige Auggie Pullman, som er født med et deformt ansigt. Efter at være blevet hjemmeundervist, skal han nu begynde på den lokale privatskole i 5. klasse. Når man ser så anderledes ud, er det hverken nemt for Auggie eller hans forældre, som spilles af søde Julia Roberts og charmerende Owen Wilson. 

Tænd for: Viaplay 

Forbered jer på: At blive rørt til tårer (læs: stortude) og blive mindet om, hvad der virkelig betyder noget. 

© Viaplay

3. Spot ægte kærlighed i reality

Det danske Love Island kører lige nu hver aften på TV3. I seks uger følger vi 11 singler i en luksusvilla i Spanien, som fester, dater, skændes og flirter sig frem i jagten på kærlighed. Serien foregår næsten live, og du får som seer indflydelse på singlernes søgen efter en partner via en app. I sidste ende er det også op til seerne at beslutte, hvilket par der skal vinde hovedpræmien på 250.000 kroner.

Tænd for: TV3 kl. 22.00 og Viaplay – den danske sæson har finale d. 1. december og samme dag starter UK sæson 3. 

Forbered jer på: Underholdende reality, drama, ægte kærlighed og knuste hjerter. 

4. Go camping med Lena Dunham

Lena Dunham og Jenni Konner var genierne bag succesfulde Girls, og de er nu klar med serien Camping. Her følger vi en blandet gruppe af familie og gamle venner, der modvilligt drager på campingtur for at fejre familiefaren Walts 45-års fødselsdag. Walt er gift med kontrolfreaken Kathryn (spillet af Jennifer Garner), og weekenden kommer i den grad til at teste ægteskaber og venskaber. Serien har fået en del hug af anmelderne, meeen mon ikke vi skal give Dunham, Garner og co. en chance? Første sæson kan i hvert fald ses allerede nu.

Tænd for: HBO Nordic

Forbered jer på: Tåkrummende humor.

5. Independent (criminal?) woman

Dramafilmen Molly's Game lander på Viaplay d. 27. november, og I kan godt glæde jer. Filmen er baseret på den virkelige historie om den professionelle skiløber Molly Bloom, som efter en slem skade flytter til Los Angeles. Her begynder hun at planlægge pokeraftener for rigmænd i nogle af verdens mest indflydelsesrige brancher, men det bliver ikke uden udfordringer, og snart må Molly se sig selv i et farligt spil.

Tænd for: Viaplay

Forbered jer på: At dykke ned i en verden med overdådig livsstil, hurtige penge og kriminalitet med en selvstændig, stærk kvinde i centrum.

© Viaplay

Bland din helt egen underholdningspakke

Synes du, at alle programmerne lyder spændende, men har du ikke kanalerne eller streamingtjenesterne? Så kan du nemt få adgang til dem med Bland Selv fra YouSee. Her kan du frit blande en tv-pakke med præcis de tv-kanaler, du gerne vil se. Du kan også vælge streamingtjenester som fx HBO Nordic og Viasat Film inkl. Viaplay. Du kan endda nemt og hurtigt skifte ud i dine kanaler og streamingtjenester, hvis du hellere vil prøve noget andet.

Bland din egen tv-pakke hos YouSee her.

Læs mere fra samme kategori