Chandler, Joey, Monica og Rachel sidder i sofaen og quizzer i serien Venner
Vi husker præcis, hvornår det her billede er taget. Gør du? © Warner Bros., Television Bright/Kauffman/Crane Productions

8 legendariske citater fra Venner, som giver dig lyst til at se hele serien forfra igen

“Hey, just so you know: it's NOT that common, it DOESN'T happen to every guy, and it IS a big deal”

30. november 2018 af Freyja S. Anderberg

Åh, vi elsker Venner. Vennerne giver os masser af grin og smil på læben, og vi kan virkelig gense serien om og om igen. Derfor har vi fundet otte fuldstændig ikoniske og legendariske citater fra serien, som også vil få dig til at se hele serien forfra igen. Hvor mange af afsnittene har du egentlig IKKE set? Vi gætter på ingen...

Og hvis ikke du har set serien, så bliver du nødt til at smide alt, hvad du har i hænderne, og starte NU! Her får du de otte legendariske citater (vi griner allerede bare ved tanken om dem). 

1. “But they don't know that we know they know we know”

– Phoebe i sæson fem: The One Where Everybody Finds Out

Vi elsker virkelig den her sekvens, for det er her, Rachel og Phoebe finder ud af, at Chandler og Monica har fundet sammen. Og det er også her, Chandler fortæller, at han faktisk elsker Monica. Åh, det er jo så sødt, at du er nødt til at se det igen.

Og så er det jo bare ekstremt morsomt at se, hvordan de forsøger at snyde hinanden – og hvordan Phoebe og Chandler trækker optakten til et kys så meget i langdrag, som du ikke troede var muligt. 

2. “Hey, just so you know: it's NOT that common, it DOESN'T happen to every guy, and it IS a big deal”

– Rachel i sæson fire: The One with the Jellyfish

Åh, så fik Rachel sagt (eller nok nærmere råbt) det, som de fleste kvinder måske tænker, men ikke nænner at sige, når manden ikke kan præstere som forventet. 

Men vi ruller rundt af grin over Chandlers svar på Rachels udbrud. Det er fuldstændigt legendarisk, og vi har allerede genset videoklippet flere gange. 

3. “Joey doesn't share food!”

– Joey i sæson 10: The One With The Birth Mother

Vi skraldgriner stadig ved tanken om Joey, der så absolut ikke vil dele sin mad – med nogen som helst. 

Samtidigt kan vi ikke helt lade være med at synes, at hende Sara, han er på date med, er liiidt irriterende, når hun sådan rækker ind over bordet for at tage mad fra Joeys tallerken. Og det ender jo så også ud i, at hele Joeys tallerken ryger på gulvet. Men det afholder ham selvfølgelig ikke fra at spise videre... 

Vi tager virkelig hatten af for de grineflip, Joey giver os. Og du kan være sikker på, at der er flere, hvor de kommer fra. 

4. “Hi, I'm Chandler. I make jokes when I'm uncomfortable”

– Chandler i sæson seks: The One With The Proposal 

Chandler er mr. akavet, og det ELSKER vi ham for. Det her citat opfanger jo Chandler, som han er, i en nøddeskal, og vi kan slet ikke komme os over alle de gode grineflip, som os, der rent faktisk synes, Chandler er sjov, har haft igennem serien. 

Og det her citat (sammen med gif'en) giver vel også dig lyst til at serien helt forfra endnu engang, så du kan få alle Chandlers morsomheder serveret igen. 

5. “Thirteen bathrooms in this place, and I threw up in the coat closet” 

– Phoebe i sæson ni: The One With Ross's Inappropriate Song

Vi kan næsten høre Phoebe sige det her, og vi fniser højlydt ved tanken. Citatet beskriver Phoebes karakter så fint, og vi bliver virkelig mindet om, hvor sød hun er. 

Mikes forældre, som hun er på besøg hos for første gang, er snobbede og overfladiske, og Phoebe føler, hun bliver nødt til at lave om på sig selv, hvis de skal kunne acceptere hende. 

Men det kan hun jo ikke, og det er vi ingen på redaktionen, der synes, hun skal! 

6. Rachel: “You know, Ben, I was your daddy's girlfriend.” Ben: “But you're not anymore. Because you were on a break. ”

– Rachel og Ben i sæson seks: The One with the Truth About London

Det her sjove citat giver os et smil på læben, fordi vi kan høre den flabede men søde Ben irettesætte Rachel. Ét er, at Ben jo er mega cute, en anden ting er, at det her med Ross og Rachels pause fylder en kæmpe del af serien. Vi gætter på, at du allerede har set videoklippet et par gange...

7. “First divorce: wife's hidden sexuality, not my fault. 

Second divorce: said the wrong name at the altar, kind of my fault. 

Third divorce: they shouldn't let you get married when you're that drunk and have stuff drawn all over your face, Nevada's fault.”

– Ross i sæson seks: The One Where Ross Hugs Rachel

Han kan benægte det lige så tosset, han vil, men han kan altså ikke løbe fra, at ham og Rachel hører sammen. Når det så er sagt, så trækker vi bredt på smilebåndet, når Ross forsøger at overbevise tre fremmede kvinder om, at det bestemt ikke er hans skyld, at han er blevet skilt tre gange. Men den falder vi altså heller ikke for. 

Til gengæld giver det os lyst til at gense alle hans forliste ægteskaber endnu en gang! 

8. “How you doin'?”

– Joey i alle sæsoner

Fuldstændigt legendarisk og ikonisk for karakteren Joey, så selvfølgelig kan du ikke komme udenom dette. Og Joeys scorereplik er i sig selv grund nok til at gense samtlige afsnit. Vi går i gang med det samme. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori