Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford
Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford vender tilbage i hovedrollerne i After-fortsættelsen.© Getty Images: Amy Sussman / Staff

Her er 3 ting, du skal vide om den fjerde After-film

Overvej en ekstra gang, om du skal sige ja tak til at tage med familien på sommerferie i slutningen af august

31. januar 2022 af Rie Kirkebjerg

Følger du med i den turbulente kærlighedshistorie mellem Tessa og Hardin? 

Produktionen af den fjerde After-film er i fuld gang, og efter den tredje film, After We Fell, har vi en del spørgsmål, som vi i den grad håber svar på: Hvordan kommer til det at gå med Tessas flytning til Seattle? Og Hardins forhold til sin biologiske far? Og hvad med kærligheden mellem Tessa og Hardin?

Mens du venter på After 4, som helt sikkert vil være fyldt med drama, skænderier, fortvivlelse og kærlighed ligesom de andre film, kan du blive lidt klogere på, hvad du har i vente, når den fjerde film i rækken lander i biografen til sommer.

1. Den fjerde film hedder After Ever Happy

Først kom After (2019), så kom After We Collided (2020), og senest kom After We Fell (2021). Der er altså cirka et års mellemrum mellem filmene, og det må virkelig have krævet hårdt arbejde af produktionen og castet!

De imponerer os endnu en gang, for After Ever Happy, som den fjerde film i rækken hedder, udkommer i 2022, og selvom det ikke er særlig længe siden, vi sidst så Hardin og Tessa, glæder vi os altid til et gensyn med dem og deres intense kærlighed til hinanden. 

2. After Ever Happy får premiere til august

I år skal du overveje nøje, om du skal sige ja tak til at tage med familien på sommerferie til Mallorca i slutningen af august, for du er nødt til at sætte kryds i kalenderen 24. august 2022 – det er nemlig netop den dag, du skal hive veninderne med i biografen til premiere af den fjerde film i rækken om Hessa. 

3. Hvad handler After Ever Happy om?

Den fjerde After-film er, ligesom de tre første, baseret på bogserien af samme navn, og selvom film baseret på bøger aldrig ligner bøgerne helt præcis, kan vi godt regne med, at en del af handlingen er den samme. 

Internetboghandlen Saxo skriver således om bogen After Ever Happy:

“Tessa og Hardin har stik imod alle odds kommet til “og de levede lykkeligt til deres dages ende”. Men får de lov til at holde fast i deres tro om at deres forhold får en eventyrslutning? Al den modstand, parret har gennemgået, har blot gjort dem stærkere, men når en dramatisk afsløring om fortiden ryster Hardin dybt, og Tessa oplever tragedie i sit liv, kan de så holde sammen? Eller bliver de skilt ad forevigt?”

Vi er spændte på, hvad der sker, nu hvor Tessa ikke længere er den søde, ordentlige pige, som da hun mødte Hardin, mens Hardin ikke længere er den hårde, lunefulde dreng, som Tessa faldt for, når Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford vender tilbage i hovedrollerne i After-fortsættelsen.

Kilder: Kino.dk, Saxo.com, Seventeen.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.