Tessa og Hardin i After
Vi glæder os til et gensyn med Tessa og Hardin.© Viaplay

Det ved vi (indtil videre) om tredje film i After-fortællingen

Følger du med i Tessa og Hardins kærlighedshistorie?

20. november 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

Historien om Tessa og Hardin er langt fra et afsluttet kapitel. Den tredje film i fortællingen om det turbulente kærlighedsforhold mellem de to unge mennesker er nemlig i fuld gang med at blive produceret, og endnu en gang tyder det på, at vi kan se frem til drama, skænderier, fortvivlelse og ikke mindst masser af kærlighed og forelskelse

Mens vi venter på, at den nye After-film får premiere, kan du her i artiklen blive klogere på, hvad du kan glæde dig til, og ellers kan du jo altid (gen)se den første After-film på Viaplay eller smutte i bio for at se anden film i rækken, der stadig går i nogle af landets biografer.

1. Kommer der en After 3?

Det korte svar: Ja! 

Det længere svar: Det ved vi, fordi fortællingens to vigtigste skuespillere, Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin, i en Instagramvideo afslørede den gode nyhed. Duoen afslørede også, at der altså BÅDE er en tredje og fjerde film på vej. 

“Vi elsker seriøst alle jeres reaktioner på den anden film. Det betyder så meget for os, og vi kunne ikke være her, hvis det ikke var for jer. Jeg ved, at nogle af jer ikke har haft muligheden for at se After We Collided i jeres land endnu, men vi har nogle virkelig specielle nyheder, der helt klart vil muntre jer op. Vi kan endelig fortælle jer, at tredje og fjerde film officielt bliver produceret,” fortæller de to unge skuespillere i Instagramvideoen, du kan se herunder. 

2. Hvad hedder den nye After-film?

Tredje film i rækken om mystiske Hardin og uskyldige Tessa hedder After We Fell. Filmene er baseret på bogserien af samme navn, og de fem After-bøger, der er skrevet af forfatter Anna Todd, hedder:

  1. After
  2. After We Collided 
  3. After We Fell
  4. After Ever Happy
  5. Before

3. Hvad handler After We Fell om?

Tredje film om Hardin og Tessa er, som de andre After-film, baseret på bøgerne af samme navn. 

I bogen After We Fell bliver Tessa og Hardins kærlighed til hinanden endnu mere kompliceret end før (vi synes ellers, at de havde nok udfordringer i de første to film!). 

Tessa skal tage det største valg, hun indtil videre har stået overfor, og det ændrer alting. Hendes liv bliver sværere, og intet er, som hun havde regnet med. 

Hardin, som jo er den ene person, Tessa altid har kunnet stole på, er rasende, fordi hun har holdt en kæmpe ting hemmelig for ham. Og ja, han finder naturligvis ud af det. I stedet for at se det fra Tessas side og være forstående, viser Hardin en helt anden side... 

Tessa ved, at Hardin elsker hende og vil gøre alt for at beskytte hende, men der er altså bare en forskel på at elske nogen og at kunne holde ud at have dem i sit liv. 

4. Hvornår kommer After We Fell i biografen?

Det er endnu ikke afsløret, hvornår vi kan begynde at glæde os til et gensyn med Hardin og Tessa, men vi ved, at holdet bag After-fortællingen er i fuld gang med at filme. Vi ville ønske, vi kunne deltage bare en enkelt dag!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.