The Circle
Hvem bliver mon årets største catfish i år?© Netflix

Alert! Sæson 3 af The Circle har netop ramt Netflix

Hvem mon bliver seriens største catfish denne gang? Mød de nye deltagere her

9. september 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

"ALERT!” Netflix har hørt vores bønner og sendt os endnu en sæson af det vanedannende SoMe-show The Circle!

Det føles som i går, at vi neglebidende sad og ventede på, at søde, sjove Chloe skulle møde sit livs kærlighed, Trevor, der viste sig at være... Ja... Trevors kone, DeLeesa. Pænt akavet, hva'? Men der er også en af grundene til, det er vores favoritshow! Heldigvis har Netflix givet os, præcis hvad vi drømte om: En ny sæson af vores yndlings binge-tv The Circle, som ligger på Netflix allerede nu!

Du kan allerede se de fire første afsnit, hvor i alt otte nye, spændte (catfishes?) låser sig inde i de farvestrålende lejligheder i jagten på digital popularitet: Uden ure, uden sociale medier, fulgt i døgndrift af massevis af kameraer og med chancen for at vinde 100.000 dollars. 

The circle
Circle chatten følger dem alle steder: I fitness, i sengen og endda på toilettet.© Netflix

Hvad handler The Circle om? 

Programmet handler om at være populær. Ja, du hørte rigtigt! Men det er sværere, end du lige skulle tro, for deltagerne må ikke tale med hinanden: Kun online! 

De otte deltagere er isoleret i lejligheder i det samme lejlighedskompleks, og den eneste måde de kan tale med hinanden på er gennem programmets eget sociale medie: Circle Chat. 

Men i The Circle kan du være lige præcis, hvem du har lyst til, for der er jo ingen, der kan se dig i virkeligheden! Derfor har der tidligere været deltagere, der udgav sig for at være bandmedlemmer fra NSYNC (Hun måtte dog ret hurtigt sige: Baby, bye, bye, bye til programmet), en, der har udgivet sig for sin mand (og hun vandt faktisk!), og mange andre catfishes. I programmet gælder det om at blive “influencer”, der er den mest populære og som dermed har magten til at sende en spiller hjem – en sand gyser!

Der er alliancer, romancer og intriger, og det hele kulminerer, når de sidste deltagere skal møde hinanden i virkeligheden til finalen. Der kan vi godt love jer for, der er nogle semi akavede møder, nogle knuste hjerter og nogle måbende ansiger. Vi elsker det!

Hvem er de nye deltagere?

Der er otte nye deltagere i det, der hedder starcastet. Løbende kommer der flere deltagere til, men de deltagere vi allerede kender er: 

Ruksana Caroll

Ruksana er ikke fra Rusland, som vi ellers troede, da vi hørte hendes seje navn. Ruksana er derimod fra New Jersey! Hun er 35 år gammel, og hun spiller sig selv i spillet. Spændende om hun har en god catfish-radar?  

Nick Uhlenhuth

Nick beskriver sig selv som computernørd, og han fortæller, at han faktisk godt kan være lidt bange for, at det vil intimidere folk. Derfor har han valgt at spille som en trommeslager i et rockband. Spændende, hvordan det kommer til at gå! 

Ava Marie Capra og Chanel Marie Capra

What! Der er to af dem! Men de spiller kun en. De to søstre spiller nemlig Ava. To om en profil? Det kan både gå godt og skidt. Det er set før i Circles historie, dog har en profil med to gamemasters aldrig vundet. Mon det bliver i år for første gang? 

Matthew Pappadia

Matthew er måske denne sæsons absolut største catfish. Han spiller nemlig en pige i spillet: Hans bedste veninde Ashley. Det er tidligere gået totalt galt for en spiller, der spillede et andet køn (Hvem husker ikke, da “Emily” fejlede make-up challengen, og alle kunne se, at det i hvert fald ikke var en teenage-pige, der havde lagt make-up på den dukke?), men måske Matthew kan klare det lige så godt som DeLeesa og hive en catfish-sejr hjem!

Michelle Rider

Hvis du har set traileren til denne sæson (den ligger lige oppe i toppen, hvis du gerne vil se den), har du måske også på fornemmelsen, at der kommer til at ske vilde ting for hele Circle-familiens selvudnævnte mor, Michelle. Syyyygt spændende!

Calvin Kiing Crooks

Personlig kok og brandmand: Whats not to like? Vi elsker allerede Calvin, der er mester i at flirte med Circle-kvinderne og blive venner med Circle-mændene. Måske Calvin bliver dette års vinder? Hans taktik ser i hvert fald ud til at virke på Kai! 

Daniel Cusimano

Circles yngste deltager er Daniel, der kun er 20 år. Han har planer om at spille som sig selv, men er klar til at gøre ALT for at tage pengeprisen med sig hjem. 

Kai Ghost

Kai er kampklar og er allerede fra start på dupperne for at udpege catfishes, bryde alliancer og finde en partner in crime. Men kommer Calvin til at distrahere hende for meget? Det vil tiden vise. 

Kilde: Menshealth.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide