Drew Barrymore, Luci Liu og Cameron Diaz i Charlie's Angels
Trioen fra 00'er-filmene var helt genial og elskværdig. © Columbia Pictures

Vild med Charlie's Angels? Her er, hvad vi ved om den nye Charlie's Angels anno 2019

Vi får ikke kun en enkelt Bosley!

12. april 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Bad ass. Det er det ord, som bedst beskriver den mega gode chick flick Charlie's Angels, for de var vanvittigt rå, når de med deres (fede!) gadgets bekæmpede de onde efter Charlies instrukser. 

I filmen Charlie's Angels fra 2000 og Charlie's Angels: Uden Hæmninger fra 2003, som er udsprunget fra tv-serien af samme navn fra 1976 til 1981, møder vi benhårde Dylan Sanders, Alex Munday og Natalie Cook. De smukke kvinder, der arbejder for et privatdetektivbureau, spilles af de verdenskendte skuespillerinder Drew Barrymore, Lucy Liu og Cameron Diaz. 

Desværre får vi ikke et gensyn med den elskværdige trio, men fortællingen får en efterfølger med nye, seje damer i 2019, og her er alt, vi endnu ved om den nye Charlie's Angels

1. Den nye Charlie's Angels er en fortsættelse

Instruktør Elizabeth Banks fortæller til EW, at den nye film mere er en fortsættelse af fortællingen end et remake. Hun afslører også, at filmen bruger begivenheder fra både den originale serie fra 1976 til 1981 og fra de to 00'er-film. 

2. Charlie styrer stadig butikken

Charlie sammensatte sin første trio af seje detektiv-damer i 1976, og han er således blevet ved lige siden. Banks siger: “Hvis du var rig i 1976, er du kun blevet mere rig. Charles Townsend er mere rig end nogensinde, så hele virksomheden er blevet til et globalt detektivbureau.”

3. Dette er de nye damer i Charlie's Angels

Charlies nye trio, som vi lærer meget bedre at kende, når filmen får premiere, er de nye karakterer Sabina Wilson, Jane Kano og Elena Houghlin. 

Sabina Wilson er en festabe, og hun spilles af cool Kristen Stewart, Jane Kano er gruppens store muskler, og hun spilles af Ella Balinska. Den sidste i gruppen er forskertypen Elena Houghlin, som spilles af skuespillerinden Naomi Scott, der også har fået rollen som Jasmine i den nye Disneyfilm Aladdin

Naomi Scott, Kristen Stewart og Ella Balinska
Naomi Scott, Kristen Stewart og Ella Balinska er de nye Charlie's Angels. © Wenn

4. Du får også nye “Bosley'er”

Der er mange forskellige skuespillere, der har fået æren af at spille Bosley gennem tiden, og derfor har produktionen valgt at opgradere Bosley, så det ikke længere blot er et navn – men en titel, der er mulig at opnå i detektivbureaet. Faktisk skal instruktør Banks selv spille en Bosley, og det samme skal de mandlige skuespillere Patrick Stewart og Djimon Hounsou. 

Elizabeth Banks
Instruktør Elizabeth Banks skal selv spille Bosley. © Wenn

5. Du kan se filmen i biografen

Charlie's Angels får premiere 26. september 2019, og vi kan simpelthen ikke vente!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori