Barbie
Vi glæder os til et gensyn med den her ikoniske dukke. © Pixabay: Erika Wittlieb

Vores allesammens yndlingsdukke får nyt liv i live action Barbie-film

Og selveste Barbie spilles af en, vi rigtig godt kan lide!

9. januar 2019 af Michelle Andersen

Hvis du er en af dem, som har brugt utallige gode timer på at lege med den ikoniske plastikdukke med store blå øjne og langt lyst hår (i hvert fald indtil du gav hende en hjemmelavet pagefrisure) i 90'erne og 00'erne, så bliver du garanteret glad, når du læser det her. 

Barbiedukken, som har givet os så mange fede minder, får nemlig nyt liv i en live action film – og det lader til, at vi godt kan glæde os. 

Margot Robbie i hovedrollen 

Den seje kvinde, som skal spille hovedrollen som Barbie, er Margot Robbie, som vi blandt andet kender fra filmen Suicide Squad. Vi glæder os altså ret meget til at se, hvordan hun griber den rolle an. 

Desværre ved vi ikke endnu, hvem som skal spille Ken, men det ville da ikke gøre os noget, hvis vi (endnu en gang) kunne få lov til at savle over lækre Ryan Gosling eller måske Channing Tatum. Vi har jo lov at håbe. 

Premieredato ikke offentliggjort

Vi ved heller ikke, hvor længe vi skal vente på at få et glædeligt gensyn med Barbie og Ken, for premieredatoen på live action filmen er endnu ikke offentliggjort. Men én ting er helt sikker: Vi glæder os!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori