Charlie Hunnam, Sons of Anarchy
© SutterInk, Linson Entertainment, Fox 21, FX Productions

Skaberne af Sons of Anarchy afslører, at Jaxs historie slet ikke er slut endnu

Betyder det her mere Charlie Hunnam?

14. februar 2018 af Amalie Kjær Boel

Alle os, der elsker Sons of Anarchy og savner at se på den smækre, lækre Charlie Hunnam, har noget at glæde os til! Ifølge Unilad har skaberne af Sons of Anarchy i interviewet Tom Arnold podcast afsløret, at der kommer to nye serier, der vil blive baseret på Jax’s familie.

Ny serie delt op i fire kapitler

Skaberne af serien afslører også, at de forestiller sig serien som ‘fire kapitler’, hvor de syv første sæsoner af Sons of Anarchy skal anses som det første kapitel. Vi vil nu advare dig om at lade være med at læse videre, hvis du kun har set sæson et! I interviewet sagde skaberen Sutter, at de højst sandsynligt vil fokusere på the Mayans som deres andet kapitel. De vil starte i nutiden, som er efter Jax Tellers død.

Betyder det så, at vi ikke kan se på lækre Charlie Hunnam? Det er ikke sikkert, da Sutter siger, at Mayans MC vil vise de sidste begivenheder af Sons of Anarchy – inklusiv Jax Teller’s sidste handlinger, og hvilken betydning de hændelserne har haft.

Mulige scener med Charlie Hunnam

Et muligt tredje kapitel blev givet som teaser i Sons of Anarchy. Vi har fået at vide op til flere gange, at efter Jax Tellers far kom hjem til Vietnam, var han en af grundlæggerne af motorcykelklubben. Sutter siger, at dette kapitel vil udforske Teller’s rejse tilbage fra Vietnam, og hvordan han lavede klubben.

Sutter udtaler til sidst i interviewet, at Jaxs historie slet ikke er slut endnu! De overvejer nemlig at lave en efterfølger, der vil handle om Jaxs sønner, Abel og Thomas, efter at de opdager, hvem deres far var, og hvad han lavede i løbet af sit liv.  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.