Hannah Baker i Døde piger lyver ikke
© July Moon Productions, Kicked to the Curb Productions, Anonymous Content, Paramount Television

Er det slut med Hannah Baker efter sæson 2 af Døde piger lyver ikke?

Læs den sørgmodige afsked her – husk at have et par Kleenex klar!

28. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Har du fået set den nye sæson af Døde piger lyver ikke, så sidder du måske også tilbage med blandede følelser. For hvad skal der ske nu? Og har Clay fået taget afsked med Hannah for good

Én ting er helt sikker! Det var en hård og følelsesmæssig sæson, som har fået os til at grine og græde. Og selvom vi glæder os til sæson tre, så lyder det til, at vi ikke skal forvente at se Hannah Baker (Katherine Langford) igen... 

Du vil komme til at snøfte over Instagrambilledet

Hvis du er en dedikeret fan af Døde piger lyver ikke, kan det være, at du allerede har set billedet, som Katherine Langford postede på sin Instagramprofil. Hvis du ikke har været så heldig at se det endnu, vil vi lige gøre dig opmærksom på, at det kan fremkalde en lille tåre eller to. 

Hun tager nemlig afsked med sin karakter Hannah Baker – og skriver, at hun elsker Hannah, men bliver nødt til at give slip på hende. Hun takker Netflix og alle dem, der har været tilknyttet serien – men også sine fans. Hun slutter af med at sige, hun glæder sig til at se, hvad fremtiden vil bringe hende. 

Betyder det ikke mere Hannah Baker? 

Netflix har stadig ikke afsløret, om der kommer en sæson tre endnu – og de har heller ikke sagt et officelt farvel til Hannah Baker. Det tyder på, at Katherine Langfords kontrakt er udløbet, men om Netflix skriver en ny kontrakt med hende, er ikke til at sige. 

Og hvornår kommer sæson tre?

Vi krydser fingre for, at der kommer en sæson tre! Sæson et fik premiere 31. marts 2017, og sæson to havde premiere 18. maj – hvilket var 12 måneder efter, at Netflix havde bekræftet, at der ville komme en sæson to. Så vi håber, at en mulig sæson tre vil få premiere i 2019. Men det bliver formentligt ikke før maj. Indtil da må vi overveje at se sæson et og to igen. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.