Chuck Bass fra Gossip Girl og Jess fra Gilmore Girls
Vi både hader og elsker de her to flotte fyre. © 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television / Dorothy Parker Drank Here Productions, Hofflund/Polone, Warner Bros. Television

De 6 værste tv-kærester, vi virkelig hader at elske!

De var utro, dominerende og forfærdelige – og alligevel lidt skønne...

29. september 2017 af Anne-Mette Søndergaard

1. Mr. Big fra Sex and the City

Mr. Big fra Sex and the City
Mr. Big fra Sex and the City © Darren Star Productions, Home Box Office, Sex and the City Productions

Mr. Big repræsenterer den mand, som vi aldrig rigtigt kommer over, og som aldrig forsvinder helt i vores bevidsthed, hvilket er sååå frustrerende!

Han var utrolig charmerende og kunne sno Carrie om sin lillefinger, men det der med at binde sig var ikke liiige noget, han havde lyst til... Men det holdt os da ikke fra at klappe vi i vores små hænder, da de endelig fandt sammen til sidst! 

2. Jess fra Gilmore Girls

Jess fra Gilmore Girls
Jess fra Gilmore Girls © Dorothy Parker Drank Here Productions, Hofflund/Polone, Warner Bros. Television

Vi tænker, at Jess var Rorys Mr. Big. De havde en meget intens dynamik, som vi ikke helt kunne lade være med at føle en lille misundelse over. MEN Jess ville ikke acceptere, at Rory var sammen med Dean – bevares, det var kærlighed, men han burde bare acceptere et nej!

Desuden skred Jess bare fra byen uden at sige farvel til Rory, da det hele blev lidt svært... Og Rory var både Dean og Logan utro med ham – han fik ikke ligefrem de bedste sider frem i hende! Men okay... Hvem kan modstå en bad boy?

3. Lucas fra One Tree Hill

Lucas fra One Tree Hill
Lucas fra One Tree Hill © Warner Bros. Television, Tollin/Robbins Productions

Han var Brooke utro med hendes bedste veninde Peyton to gange, og da han så endelig var sammen med Peyton, kyssede han Brooke, fordi Peyton ikke ville giftes med ham. Sådan fortsatte det egentlig med hver eneste kvinde, han var sammen med... Bestem dig dog, Lucas, dit smukke menneske!

4. Chuck Bass fra Gossip Girl

Chuck Bass fra Gossip Girl
Chuck Bass fra Gossip Girl © 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television

I en af de første scener, vi så Chuck Bass i, var han i gang med at forsøge at voldtage en pige – det var ikke det bedste førstehåndsindtryk, vi kunne få. Nogle gange fremstod han faktisk som reelt kvindehadende og frygteligt egoistisk! 

Alligevel fangede vi os i at ville have en, der elskede os, som han elskede Blair... Hvorfor?!

5. Jack Berger fra Sex and the City

Jack Berger fra Sex and the City
Jack Berger fra Sex and the City © Darren Star Productions, Home Box Office, Sex and the City Productions

Carries kærester var bare ikke altid de bedste, og Berger var helt klart én af de dårlige. Han slog op med hende med en post-it-note! Han virkede ellers så åndssvagt sød... Lad os bare sige, at det ikke kun var Carries hjerte, der blev knust den dag – vores gjorde også!

6. Luke Ward fra The O.C.

Luke Ward fra The O.C
Luke Ward fra The O.C© Wonderland Sound and Vision, Warner Bros. Television, College Hill Pictures Inc., Hypnotic

Luke var en stanglækker sportsmand i et langvarigt, kærligt forhold med Marissa, men det afholdte ham ikke fra at være hende utro maaaange gange med Holly. 

Marissa slog op med Luke, da hun endelig så de to sammen, og han virkede tilsyneladende til at være ked af det over bruddet – men den er vi ikke helt sikre på, at vi køber nu... Suk.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide