Holiday Rush og Bad Santa
Hvad er bedre end julefilm, som får dig til at grine?© NENT Group

10 af de sjoveste julefilm, som helt sikkert får dig til at grine

Få trænet lattermusklen med disse sjove julefilm!

1. november 2021 af Camilla Stubbe

Har du fået nok af de søde og romantiske julefilm? Og har du brug for et godt grin i stedet? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi har nemlig samlet 10 af de sjoveste julefilm – både nye og gamle, som vi garanterer får dig til at trække lidt på smilebåndet for at sige det mildt. 

Vi anbefaler dog, at du sørger for den helt rigtige julestemning. Det kan eventuelt gøres med lækre julesmåkager, og ved at du måske tager de hyggelige og bløde julestrømper på!

1. The Night Before

Denne julefilm handler om tre venner, som hvert år fejrer juleaften med et brag af en fest. Men da den ene skal være far for første gang, går det op for alle tre, at det måske er sidste gang de fester sammen juleaften. Derfor er de vildt desperate for at gøre den sidste fest så mindeværdig som mulig!

Du kan opleve kendte skuespillere såsom Joseph Gordon-Levitt og Seth Rogen i denne sjove julefilm på Viaplay.

2. Love The Coopers

Denne film handler om en stor familie, som samles fra nær og fjern til jul. De har alle deres eget formål med denne jul, og ønsker sig hver især nogle vidt forskellige ting. Den ellers hyggelige familiesammenkost bliver langt fra, hvad de havde regnet med, da alle planerne ender ud i ét stort julekaos, som du ikke kan andet end at grine af!

Bliv underholdt på bedste vis med denne julefilm på Viaplay.

3. Alene Hjemme

Vi kan altså ikke lave en liste over de sjoveste julefilm uden at have Alene Hjemme med! For selvom vi har set den 745 gange, så er det stadig lige sjovt, når indbrudstyvene får et brændende varmt strygejern lige midt i panden eller falder ned af alle trapperne.

Alene Hjemme er et must at se hver eneste jul. Du kan leje filmen på nettet eller helt sikkert fange den på en af de mange tv-kanaler i løbet af december.

4. Holiday Rush

Hverdagen blivet vendt op og ned for en kendt radiovært, da han bliver fyret lige op til jul. Nu skal han finde et nyt sted at bo sammen med sine fire super-forkælede børn, som er vant til det vilde luksusliv. Det bliver alt andet end nemt! Meget kan reddes af julen, men er det mon tilfældet i denne julefilm?

Se Holiday Rush på Netflix, som virkelig byder på en masse sjove øjeblikke.

5. Elf

Endnu en af de ultimative julefilm, som vi har set måske liiiidt for mange gange. Men hey, den er lige sød og sjov hver gang! Vi griner i hvert faldt stadig med, når Will Ferrell giver den som Buddy, der leder efter sin biologiske far i New York efter at være vokset op på Nordpolen med julemanden og hans hjælpere. 

Du kan sætte dig godt til rette i sofaen under et varmt tæppe til julefilmen Elf på Netflix.

6. Hjælp, det er jul!

Filmen handler om en familie, der chokerer hele nabolaget, da de beslutter sig for ikke at fejre jul. Say what? Men da familiens datter fortæller, at hun kommer hjem og fejrer jul med familien, får de lige pludselig travlt med at stable den helt store jul på benene alligevel. 

Grin med, når familien Krank kæmper en brag kamp med det helt store julekaos på Netflix.

7. Bad Santa

Denne julefilm er ikke just, som de traditionelle julefilm. Som titlen afslører, byder den på sort humor, da to kriminelle forklæder sig som julemanden og hans hjælper, mens de snyder folk i storcentre, som har taget deres børn med for at hilse på julemanden. Skandaløst!

Er du til dyster og sort humor, så kan du se Bad Santa blandt andet på Viaplay.

8. A Madea Christmas

Forbered dig på en julefilm, hvor du i hvert faldet kommer til at trække på smilebåndet op til flere gange! I A Madea Christmas får du endnu engang det kaotiske juleræs at se, når en familie forsøger at samles op til jul. Det er altså ikke altid lige nemt!

Oplev Tyler Perry i hovedrollen og andre kendte skuespillere som for eksempel Chad Michael Murray i julefilmen på Apple TV.

9. Bossen og Bumsen

Opskriften på en komisk julefilm indeholder helt sikkert Eddy Murphy! Du har måske set den før (et par gange eller 20), men den er stadig virkelig grineren. Den er efterhånden blevet en fast tradition på de fleste danske tv-kanaler. I filmen bytter en forretningsmand og en hjemløs plads, som en del af et væddemål – og det kan der altså komme en masse sjov og spas ud af!

Hvis ikke du når at se den på en af kanalerne i fjernsynet, kan du streame julefilmen på Viaplay.

10. The Office Christmas Party

Skal du også til julefrokost med arbejdet i år? Så kan det være, du lige skal se denne film inden. så du ved, hvad du IKKE skal gøre. Denne sjove julefilm handler nemlig om én stor julefrokost på kontoret, som stikker heeeeelt af! Selvom filmen får os til at grine, er vi ret sikre på, at vi ikke behøver en invitation til lige dén julefrokost.

Du kan se den vilde og sjove julefilm: The Office Christmas Party på Viaplay.

Mere jul i dit tv

Kan du slet ikke få nok af jul i din flimmerboks derhjemme? Så skal du måske også se på disse eventyrlige julefilm på Netflix, eller tjekke dette års nye juletitler på Netflix ud.

Du kan også gå ned af den nostalgiske vej, og gense dine favorit-julekalendere, fra du var yngre. Vi kan helt klart foreslå, at du ser Jesus og Josefine og Jul i Valhalog hvis det stadig skal være i den sjove genre, så kan du se Jul på Vesterbro.

Der er i hvert faldet masser af julefilm og -serier, du kan bruge hele din december på. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide