YOU sæson 3
Bliver Joe og Love forældre i den nye sæson?© Beth Dubber/Netflix

Den creepy bogholder er snart tilbage: Her er alt, vi ved om YOU sæson 3 indtil videre

Mon Joe og Love bliver forældre i den nye sæson?

27. januar 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Vi sad helt ude på sædet af stolen, da Joe forsøgte at vende op og ned på sit liv ved at flytte til Los Angeles i sæson 2 af den uhyggelige (men sygt spændende) serie, YOU

Men, som vi ved efter at have binget sæson 2, er det svært at lære en gammel hund nye tricks, og åbenbart enormt svært at lære Joe (eller Will? Forvirrende) ikke at være godt, gammeldags hammer-klam og have lyst til at slå alle sine kærester ihjel – ret dårligt karaktertræk.

Tæller du også dage?

Hvis du er ligeså besat af showet, som vi er, tæller du sikkert allerede dage til, at den nyeste sæson kommer ud. Men hvem er med i den nye sæson? Og hvad skal der ske med Loves baby? 

Bare rolig, vi har godt nyt til dig! For vi kan afsløre lidt mere om, hvad du kommer til at se i den nyeste sæson. 

YOU sæson 3
Øh... Hedder han egentlig Joe eller Will nu? Forvirrende...© Netflix

Joes nye legekammerater

Der er noget, der tyder på, at tingene ikke kommer til at gå helt problemfrit for Love, Joe og deres nye baby (for hallo, Love var jo gravid, da vi efterlod dem) – mon disse nye karakterer er grunden til det?

Scott Michael Foster er det første nye castmedlem, der er blevet offenliggjort. Han er kendt for sine roller i Greek, Chasing Life, Crazy Ex-Girlfriend og Once Upon A Time. Scott skal spille Ryan, der er en lokal TV-reporter med masser af hemmeligheder. 

Det andet nye castmedlem er Chilling Adventures of Sabrina-stjernen Tati Gabrielle. Hun skal spille rollen som Marianne, der er en klog og megasej bibliotekar. Hun bor tæt på Joe og Love, og det er ikke ligefrem til deres fordel. Det lyder jo alt for spændende!

Udover de to velkendte stjerner, kommer Shalita Grant, du måske kender fra NCIS, til at spille en blogger-mor, der lader, som om hun gerne vil være veninder med Love – men vil hun overhovedet det? Eller har hun blot fået færten af, hvad Joe og Love har gang i? 

Sidst, men ikke mindst, skal (sygt flotte) Tavis Van Winkel spille den velhavende Cary, der invitere Joe ind i sin inderkreds. 

Vi kan seriøst ikke vente!

Hvad kommer sæson 3 til at handle om?

Selvom YOU gik i gang med at filme allerede tilbage i november, har castet været stille som den grav, Beck ligger begravet i, når det kommer til sæsonens plot. 

Fans af serien har de sidste to sæsoner kunnet få en fornemmelse af, hvad sæsonerne har omhandlet takket være bogserien, som Netflix-serien er skabt ud fra. 

Men der er noget mystisk over sæson tre, da bogen som denne sæson er lavet ud fra, slet ikke er udgivet endnu! Bog nummer tre i serien om Joe Goldberg udkommer nemlig først 6. april 2021. 

YOU sæson 3
Historien melder intet om, om vi får seje Jenna Ortega at se igen.© Netflix

Hvornår kan vi se sæson 3? 

Dagens mest nedslående nyhed: Ikke endnu... Dagens mest opløftende nyhed: Noget tyder på ret snart! 

Netflix har endnu ikke annonceret en officiel udgivelsesdato, men har lovet at vi får et glædeligt gensyn med Joe her i 2021. 

Men en ting er i hvert fald sikkert – Joe glæder sig helt sikkert lige så meget til at se dig, som du glæder dig til at se ham (creepy). 

Kilde: Seventeen.com, Eonline.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.