Disneys live action Aladdin film
Glæder du dig lige så meget til et gensyn med Aladdin, som vi gør?© Walt Disney Pictures, Lin Pictures, Marc Platt Productions

Den første officielle trailer til Disneys nye spillefilm om Aladdin er landet

Den ser både magisk og lidt uhyggelig ud

12. oktober 2018 af Michelle Andersen

Så er der igen rigtig gode nyheder til alle Disney-fans! Den allerførste trailer til spillefilmen om den unge Aladdin, som kæmper for at få sin smukke prinsesse Jasmine, er nemlig landet – og uden at afsløre alt for meget kan vi godt sige, at filmen ser både virkelig magisk og ret uhyggelig ud.

Will Smith på rollelisten

Spillefilmen er instrueret af Guy Ritchie, og med på rollelisten er nogle af de store stjerner som Mena Massoud, der spiller hovedrollen som Aladdin, Naomi Scott, der spiller prinsesse Jasmine, Marwan Kenzari, der spiller den onde Jafar og intet mindre end Will Smith, der spiller lampeånden Genie

Hvis du er lige så ellevild med Disney, som vi er, så ved du sikkert allerede, at Aladdin ikke er den eneste af Disneys kæmpe klassikere, som bliver genindspillet. Faktisk har Disney planlagt at lave en hel række af sine kendte tegnefilm om til live action spillefilm – og vi er helt oppe at køre af bare begejstring! 

I biograferne næste år

Du er desværre nødt til at vente helt indtil næste sommer, før du kan sætte dig til rette i biografsædet og nyde spillefilmsversionen af Aladdin. Filmen udkommer nemlig først i biograferne 23. maj 2019.  

Vi ved godt, at det føles, som om der er en evighed til sommer... Men heldigvis kan du forsøde ventetiden med den første trailer, som du kan se herunder. Og mon ikke Disney snart udgiver nogle flere trailers, som løfter sløret for, hvad vi kan forvente af den storslåede film? Vi glæder os! 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.