Avatar
Glæder du dig også til at se den nye Avatar? © Youtube: Avatar: Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer

Vi har ventet på en ny Avatar-film siden 2009 – nu er den første trailer til Avatar 2 endelig ude

MANGE års ventetid er snart slut!

9. maj 2022 af Henny Müller Dahl

Det kan være svært at huske, hvad vi egentlig gik rundt og lavede i 2009 (udover at skrive mærkelige statusser og at lave andre akavede ting på Facebook), men mange af os kan i hvert fald nok huske, at vi gik i biografen for at se Avatar – filmen om de blå væsener på planeten Pandora. Den berømte film, der er instrueret af James Cameron, som også står bag film-hits som Titanic, blev en kæmpesucces og satte dengang rekord som den bedst indtjenende film nogensinde (hele 2.782 billioner dollars blev det til). 

Nu – intet mindre end næsten 13 år senere – er Avatar 2: The Way of Water endelig på trapperne, og den første trailer til hele herligheden er netop landet. 

En trailer, der fremviser en fascinerende verden 

I den nye trailer får vi ikke meget at vide om den nye films handling. I stedet bruges der mest tid på at fremvise Avatars fantastiske univers, som vi virkelig har savnet at blive draget ind i! I den stemningsfyldte trailer ser vi, hvordan det i Avatar 2 især bliver havet, der kommer til at danne rammerne om hele fortællingen. 

Avatar 2 finder sted mere end et årti efter begivenhederne i den første film. I opfølgeren fortælles historien om familien Sully, der består af Jake, Neytiri og deres børn. Vi får indsigt i problemerne, der følger dem, hvor langt de mon vil gå for at beskytte hinanden, deres kampe for at holde sig i live og de tragedier, de udsættes for. 

Filmen får premiere den 14. december 2022, og vi kan slet ikke vente til at se Avatar 2: The Way of Water på det store lærred. Se traileren herunder. 

Du kan også læse om alt det, vi indtil videre ved om den nye Avatar-film lige her