Royalteen
Skal du se denne nye, norske film? © Johan Bergmark / Netflix

Ny kærlighedsfilm på Netflix viser, at det ikke er helt nemt at forelske sig i en kronprins

Den norske film har endda premiere i dag!

17. august 2022 af Henny Müller Dahl

Okay, her på redaktionen indrømmer vi gerne, at vi tit har fantaseret om at finde “prinsen på den hvide hest” – men vi har egentlig ikke reflekteret så meget over, hvordan vi ville have det, hvis prinsen rent faktisk var en ÆGTE prins. 

En rigtig prins er dog lige netop dét, som pigen Lena møder i den nye, norske Netflix-film Royalteen, som har premiere i dag den 17. august. Ungdomsfilmen er instrueret af Emilie Beck og Per-Olav Sørensen, som har stået bag andre Netflix-hits som Quicksand – Størst af alt og Hjem til jul. 

Royalteen på Netflix
Royalteen er en norsk kærlighedshistorie – som vi glæder os til at se! © Håvard Byrkjeland / Netflix

The girl next door og en kommende konge 

Royalteen er en kærlighedshistorie om at leve med sine fejl, erobre sin frygt og tage internettet med storm. Da Lena begynder i en ny skole, ender hun i klasse med den norske prins Karl Johan – også kendt som Kalle blandt venner. De to begynder hurtigt at få følelser for hinanden, og selvom Lena er smigret, er hun også skeptisk af flere årsager. 

Én af årsagerne er, at Kalle er en rigtig partyprins, som nærmest har fast plads i sensationspressen og på diverse sladderblogs – og så er der også lige dén detalje, at Lena selv anonymt har administreret en af disse blogs... Indtil hun blev afsløret. 

Lena er meget bevidst om, at det at date den fremtidige konge kan sætte dem begge i en umulig situation, og så har hun heller ikke fortalt Kalle eller nogen anden om sin endnu større hemmelighed og årsagen til, at hun flyttede fra sin hjemby. 

Royalteen ligger allerede klar til dig på Netflix, og du kan se traileren til filmen lige her: