50 first dates
Adam Sandler og Drew Barrymore i 50 First Dates. © Columbia Pictures Corporation, Happy Madison Productions, Anonymous Content, Flower Films (II)

Den oprindelige afslutning på 50 First Dates er afsløret

Instruktøren har udtalt sig om manuskriptets originale slutning – og vi er skeptiske

19. februar 2019 af Amalia Kristiansen

Du husker helt sikkert den romantiske tøsefilm 50 First Dates, som vi alle har både grædt og grint til. I år er det hele 15 år siden (okay, nu føler vi os gamle) at Adam Sandler brillerede i filmen over for Drew Barrymore.

På jubilæet for filmen åbner instruktøren, Peter Segal, op for det oprindelige manuskript i et interview med Entertainment Weekly. Vi kan afsløre, at slutningen i hvert fald er en del anderledes. 

Ingen båd, ingen børn og ingen video 

For at forfriske hukommelsen slutter filmen på Henrys båd, hvor Lucy vågner til en video, der viser hende bilulykken og livet efter, så hun kan huske, hvem sin familie er. Derefter går hun op på dækket hvor hendes far, datter og Henry er. Henry har nemlig forfulgt sin drøm om at se hvalrosser i deres naturlige omgivelser.

Men stod det til det originale manuskript skulle de slet ikke være på båden. De skulle heller ikke have børn, og Lucy skulle være vågnet op ved siden af Henry, imens hun så billeder af de malerier, som hun malede hver dag for at huske sit liv. 

Peter Segal siger til Entertainment Weekly: “Da idéen kom til mig med at de alle skulle være på båden. Ja, så føltes det virkelig spændende og følsomt for mig.” Der må vi være enige med Peter Segal, for slutningen sætter stadig gang i tårekanalerne hos os.

En helt anden titel end 50 First Dates

Peter Segal fortæller en anden ret sjov detalje. Filmen skulle faktisk have heddet 50 First Kisses, men folkene bag produktionen mente, at det ville skræmme mænd fra at se filmen, og derfor endte den altså med at hedde 50 First Dates. Det tænker vi altså også er en ganske god titel. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.