Jafah, Aladdin
© Walt Disney Pictures, Silver Screen Partners IV, Walt Disney Feature Animation

Denne formidable skuespiller får muligvis en ganske særlig rolle i Disneys spillefilm Aladdin

Jafar vender tilbage – i en helt ny udgave!

13. juni 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Det er en drøm, der går i opfyldelse, at Disneys lange række af eventyrlige tegnefilm bliver til spillefilm – og vi kan ikke vente med at se, hvilke skuespillere der får rollerne som nogle af vores absolutte yndlingskarakterer. 

For et par måneder siden blev det afsløret, at Will Smith måske skal spille den skideskøre lampeånd Genie i Aladdin, og nu har Aladdin-casterne igen været på spil! Endnu en succesfuld skuespiller er nemlig i sigte som en af karaktererne i den eventyrlige Disneyfilm.

Tom Hardy skal sandsynligvis spille Jafar

Den karakteristiske, onde troldmand Jafar skal nemlig (måske) spilles af skuespilleren Tom Hardy, som vi blandt andet kender fra Inception, Mad Max: Fury Road og The Revenant

Ifølge The Sun fortæller en kilde, at Guy Ritchie, der er instruktør på den nye Aladdin-film, er kæmpefan af Tom Hardys skuespil, og selvom intet er fastlagt endnu, er Tom Hardy helt klart et af Ritchies favoritvalg som Jafar.

Vi glæder os! 

Vi kan næsten ikke vente med at finde ud af, hvem der ender i rollen som den kåbeklædte Jafar – men spørger du, om vi glæder os til den nye udgave af Aladdin uanset hvem, der skal spille vores elskede Disney-karakter? Så er svaret JA! 

Og hey, mens vi venter, kan du jo med fordel bruge tiden fornuftig og se, hvordan disse Disney-mænd ville se ud i virkeligheden, eller teste, hvilket Disney-skår du passer bedst sammen med. Måske er det Aladdin?

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.