SKAM
© Norsk Rikskringkasting (NRK)

Denne nyhed er helt genial for alle os, der hungrer efter endnu mere SKAM

Serr, det her er drittkul!

26. januar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Vi var mildest talt temmelig oprevede, da vi for nylig fik at vide, at det ikke længere er muligt at se SKAM i Danmark. For ligesom alle andre er vi kæmpe fans af Vilde, Noora, Isak og alle de andre fra den norske ungdomsserie (og vi er lykkelige for, at sæson fire er på vej!)

I den norske hovedstad er der også massiv interesse for SKAM, og nu har turistkontoret i byen valgt at hjælpe alle de SKAM-hungrende besøgende. VisitOslo har nemlig lavet en SKAM-guide, som viser alle de centrale steder fra de første tre sæsoner. 

Date, hotel og kebab

Hvis du følger guiden kan du blandt andet finde det sted, hvor Noora og William er på deres første date i sæson to, og du kan besøge Kaffebrenneriet, hvor Isak og Even mødes i sæson tre (inden den temmelig voldsomme episode på hotellet...)

Guiden viser (naturligvis) også, hvor SKAM-gruppens skole, Hartvig Nissens skole, ligger, og hvis du bliver sulten på turen, kan du tage et smut forbi Bislett Kebab, som Jonas og Isak i serien besøger. 

Oslo tiltrækker allerede nu en masse SKAM-turister, og VisitOslo forventer, at antallet af turister vil slå alle rekorder, når sæson fire ruller over NRK-skærmen til foråret.

Så sæt kursen nordpå, og gå på SKAM-eventyr med guiden, som du finder online lige her.

Vil du ikke risikere at gå glip af andre vigtige nyheder om dine yndlingsserier? Så tilmeld dig Womans nyhedsbrev her.

Du vil (garanteret) også kunne lide