Hvem spiller Gossip Girl
Det var ikke lige dén karakter, som vi havde regnet med skulle gemme sig bag ‘xo xo’. © 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television

Manuskriptforfatter afslører, hvem der i virkeligheden skulle have været mystiske Gossip Girl

Den havde vi ikke set komme!

20. november 2019 af Simone Overgaard Aaverg

Der er få ting, der har overrasket os i så høj grad, som da vi efter seks sæsoner og 121 episoder ENDELIG fandt ud af, hvem det var, der stod bag Gossip Girl. Det var mildest talt chokerende!

Hvis du ikke har set Gossip Girl til enden, så er det her muligvis den største spoiler, du kan få, og du kan med fordel stoppe asap med at læse med, hvis du stadig vil have lidt spænding tilbage. 

For nu giver vi dig både svaret på, hvem der viste sig at være den mystiske Gossip Girl – og hvem der rent faktisk var tiltænkt rollen.

Gossip Girl var...

... jo faktisk slet ikke nogen pige (point for kamuflagen)! Næ nej, det var en af vores absolutte yndlingskarakterer, som vi følte os forbundet med lige fra starten af – måske fordi HAN følte sig lige så distanceret til hele Upper East Side-livet, som vi selv gjorde.

Men altså, som trofaste seere kunne sande, så var Gossip Girl jo ingen ringere end selveste Dan Humphrey (som vi sidenhen heldigvis har fået mere glæde af i serien YOU, der snart har premiere på sæson 2!) .  

Nate skulle have haft titlen

Jeps, den er god nok! Ifølge manuskriptforfatter Joshua Safran, så var det i virkeligheden Nate Archibald, der skulle have stået bag den ikoniske sladrehank. Og et eller andet sted, så synes vi faktisk, at det havde givet ganske god mening! Der er bare noget lidt mere suspekt ved hans kække smil end Dan Humphreys blide person.

Men sådan endte det som bekendt ikke... Om det var, fordi Joshua Safran ikke var med til at producere serien til ende, det må jo så forblive en spekulation – men hans kærlighed til, hvem der skulle være Gossip Girl, den lå i hvert fald på Manhattans ‘Golden Boy’.

Kilder: Buzzfeed.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.