Pamela Anderson i Pam and Tommy
Serien handler om Pamela Anderson og Tommy Lee.© Disney+

Har du endnu ikke set Pam and Tommy? Her er 3 grunde, til du skal se serien

Serien handler om skandalen, der fandt sted, da Pamela Anderson og Tommy Lee fik stjålet (og udgivet) et sextape

10. februar 2022 af Rie Kirkebjerg Kastberg

Siden 2. februar 2022 har vi fulgt med Pam and Tommy på Disney+, og mens de første par afsnit har ligget på streamingtjenesten siden premieredatoen, kan vi fremadrettet ugentligt glæde os til en nyt afsnit af serien. (Så ved du, hvad du skal sætte tid af til hver eneste onsdag aften!).

Hvis du ikke selv er faldet over serien, der handler om det sextape, som Pamela Anderson og Tommy Lee fik stjålet fra deres hjem i 1995, giver vi dig her et par grunde, til at Pam and Tommy er den nye serie, der skal binges derhjemme.

1. Serien er baseret på virkelige hændelser

Der er bare noget ved at se serier og film, som er baseret på virkelige hændelser, og at Pam and Tommy ovenikøbet er baseret på en verdenskendt sex-skandale gør os endnu mere nysgerrige på, hvad der egentlig skete, dengang Pamela Anderson og Tommy Lee mødte hinanden. 

Skandalen, der fandt sted i midt 90'erne, handler om et sextape, som skuespillerinden Pamela Anderson og musikeren Tommy Lee sammen lavede og fik udgivet – UDEN parrets samtykke. Den private hjemmevideo blev nemlig stjålet fra deres hus af deres håndværker, og i 1997 blev det unge kendis-pars sextape udgivet på internettet. 

Pamela Anderson og Tommy Lee i Pam and Tommy
Skuespillerinden Pamela Anderson og musikeren Tommy Lee fik stjålet deres sextape fra deres hus. © Disney+
Pamela Anderson og Tommy Lee i virkeligheden
Sådan så Pamela Anderson og Tommy Lee i virkeligheden ud i 1995.© Getty Images: S. Granitz/WireImage

2. Der er vanvittigt dygtige skuespillere på rollelisten

Der er ikke blevet sparet på pengene, da instruktøren til Pam and Tommy har castet skuespillere til rollerne, for på rollelisten finder vi mange kendte ansigter. 

Lily James, som vi blandt andet kender fra Eventyret om Askepot, Mamma Mia: Here We Go Again og Baby Driver, er den heldige vinder af hovedrollen som Pamela Anderson, mens vi ser Sebastian Stan (som du eksempelvis kender fra The Falcon & the Winter Soldier) i rollen som Tommy Lee.

Derudover har Nick Offerman, du sikkert kender fra serien Parks and Recreations, scoret rollen som Uncle Miltie, mens håndværkeren Rand Gauthier (der altså stjæler Pam og Tommys intime sextape for at sælge det videre!) spilles af Seth Rogen, som vi MANGE gange har grinet af i komedier som Superbad og Knocked Up. Faktisk er Seth Rogan også på listen over, hvem der har produceret selve serien – ret sejt (og tidskrævende både at være foran og bagved kameraet, forestiller vi os!).

Også et meget velkendt ansigt fra fængselsserien Orange Is The New Black ser vi i Pam And Tommy – Piper aka. Taylor Schilling spiller nemlig rollen som pornoskuespilleren Erica. 

Rand Gauthier og Uncle Miltie i Pam and Tommy
Seth Rogen, vi kender fra Superbad og Knocked Up, spiller håndværkeren Rand.© Disney+

3. Serien fanger dig fra start

I Pam and Tommy ser vi den unge Baywatch-skuespillerinde Pamela Anderson og trommeslageren Tommy Lees første møde på en klub, hvor forelskelsen (og ecstasy...) får dem til at falde pladask for hinanden. Inden for få dage frier Tommy til Pam, hun siger ja, og de flytter sammen – uden egentlig at kende hinanden så godt... Så de der gængse spørgsmål som “Hvad er din yndlingsfilm?” og “Hvad er din yndlingsret?” må de tage på vejen hjem til en af dem... som jo pludselig er deres begges hjem... så hvor skal de bo? Ja, det må du altså selv se i serien!

I hvert fald lover vi dig for, at Pam and Tommy (indtil videre) er fuld af forelskelse, vanvittige fester, alkohol, stoffer, intens kærlighed, sex og ikke mindst en meget sårbar skandale, som bliver verdenskendt. 

God fornøjelse!

Pamela Anderson i Pam and Tommy
Lily James gør det virkelig godt i rollen som Pamela Anderson, hvis du spørger os!© Disney+

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.