Gina, Wendy og Carmen sky rojo
Gina, Wendy og Carmen er hovedpersonerne i Sky Rojo.© Netflix, Tamara Arranz

Skaberen af Papirhuset har gjort det igen: Her er den nye spanske serie, du skal se

Vær forberedt på at høre ordet “puta” ret mange gange

22. marts 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Starten på den nye spanske Netflixserie Sky Rojo placerer os midt på bordellet Las Novias Club, hvor vi møder de tre prostituerede kvinder Coral, Wendy og Gina, som vi senere hen lærer meget bedre at kende. 

De tre kvinder er nødt til at flygte fra det bordel, de arbejder på, da de bliver sat i en meget uheldig og barsk situation, der involverer deres pimp ved navn Romeo. Vi følger deres flugt, og undervejs får vi indblik i kvindernes liv før prostitutionen.

Lyder det umiddelbart som et plot, der ville kunne få dig til at sidde klistret til skærmen, mens første sæson af Sky Rojo kører? Vi er i hvert fald allerede fans!

Se traileren her:

Sky Rojo Netflix
Sky Rojo er din nye spanske besættelse.© Netflix, Tamara Arranz

Skaberen af Papirhuset og hårde spanske gloser

Álex Pina, som er skaberen af den spanske successerie Papirhuset, som vi klart synes er en af de bedste serier på Netflix, har gjort det igen: Han er nemlig også tv-producer på Sky Rojo. Og så snart du trykker play på første afsnit af den nye serie Sky Rojo, får du oplevelsen af, at den ikke er helt fremmed for dig. 

Selvom Sky Rojo ikke omhandler benhårde Tokyo og dybt intelligente El Profesor, er serien nemlig produceret i samme stil: Den er naturligvis på spansk (nos gusta!), den er fyldt med sort humor, handlingens tempo er speedet op, og sproget er ikke for sarte sjæle (puta er blot et af de hårde ord, der bliver slynget ud af seriens karakterer). Desuden er der en lille reference til Papirhuset, men den må du selv finde!

Álex Pina tv-producer
Álex Pina er tv-produceren, der både har lavet Papirhuset og Sky Rojo.© Netflix, Tamara Arranz

Voldsom handling

Hvis du vil kaste dig ud i vores nye spanske besættelse, skal du være forberedt på, at Sky Rojos scener både byder på drab, masser af blod og vold. En af scenerne involverer eksempelvis kombinationen af nipples og en bidetang...

Første sæson kan ses på Netflix, og vi håber inderligt, at vi på et tidspunkt får en sæson to i gave af skaberen af Papirhuset og nu også Sky Rojo.

Moisés og Christian sky rojo
Moisés og Christian er Romeos håndlangere, og de har også vigtige roller i Sky Rojo!© Netflix, Tamara Arranz

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.