Anna og Elsa i Frozen
Vi er omtrent lige så glade som Anna for Disney+ streamingtjenesten. © Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Her er alt, du skal vide om Disneys spritnye streamingtjeneste

Vi skal helt sikkert have abonnement

12. april 2019 af Amalia Kristiansen

For rigtige Disneyfans er det en kæmpe nyhed, at vi endelig får mere information om den streamingtjeneste, som Disney vil åbne. 

Streamingtjenesten, som de kalder Disney+, skal indeholde en masse gode Disneyfilm (selvfølgelig), men også superheltefilm fra Marvel, underholdende animationsfilm fra PIXAR, velkendte Star Wars fra Lucasfilm og dokumentarer, som ikke er set andre steder. 

Hvad er Disney+?

Disney+ kommer til at være en konkurrent til de andre store streamingtjenester som Netflix, Viaplay og HBO. Ligesom alle andre streamingtjenester kan du oprette dig som abonnent, så du måned efter måned kan få adgang til alt det lækre indhold, som de byder på. 

Hvad kommer Disney+ til at koste?

Selvom vi næsten med sikkerhed kan sige, at vi skal være abonnenter, så har Disney endnu ikke offentliggjort den helt konkrete pris, for hvad den månedlige pris for et abonnement vil være.

Disney har dog tidligere annonceret, at den årlige pris vil være 463 kroner, men det er endnu ikke helt sikkert. Men helt ærligt – er der nogen pris så høj, at den ikke er alle de gode, rørende og underholdende Disney film værd?

Forsvinder Disney så fra Netflix?

Hvis du er vant til at streame din yndlings Disneyfilm fra Netflix, kan du godt vinke farvel til det ved udgangen af 2019. Disney har nemlig ikke forlænget deres aftale med Netflix, så indholdet forsvinder desværre – men så har du heldigvis Disney+, hvor du kan fortsætte din craving

Hvornår åbner Disney+ så? 

Indtil videre har Disney annonceret, at Disney+ slår dørene op til det magiske univers 12. november 2019. Så selvom der er lidt ventetid, så er det altså helt sikkert noget, som du kan se frem til med glæde i maven. 

Kilder: CNET, The Hollywood Reporter, Gizmodo

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori