Genie fra Aladdin
© Walt Disney Pictures/ Walt Disney Feature Animation

Disneys Aladdin bliver til en spillefilm, og denne succesfulde skuespiller får muligvis en rolle

Hvis han får rollen som den kugleskøre lampeånd Genie, er det et bedre match end chips og dip!

20. april 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Han har gjort det gang på gang. Den kære Will Smith har underholdt os (og gjort os lidt småforelskede) i en lang række film. 

Vi havde dog aldrig regnet med, at den succesfulde skuespiller ville medvirke i en Disney-film, men til vores store begejstring er det netop dét, der muligvis kommer til at ske!

Fra animationsfilm til spillefilm

Ligesom den fortryllende nye film Skønheden og Udyret med Emma Watson i hovedrollen som gudesmukke Belle, bliver Disneys Aladdin også lavet til en spillefilm – og gæt, hvem der muligvis skal spille (den pænt skøre) lampeånd Genie? 

Entertainment Weekly fortæller, at Will Smith er i de tidligere samtaler om at få rollen!

Disney + Will Smith? Det må siges at være noget af et match made in heaven. Genie kan opfylde Aladdins ønsker, og vi er sikre på, at Will Smith kommer til at opfylde vores ønsker om en vaskeægte menneske-lampeånd, hvis han ender med rollen som Genie. 

Ikke kun Aladdin, der bliver en spillefilm

Vi ved endnu ikke, hvornår vi får den nye Aladdin-film at se, men det er heldigvis heller ikke den eneste af vores elskede Disney-film, der bliver til en spillefilm. Ifølge Entertainment Weekly er der nemlig flere Disney-film, der skal have rigtige mennesker i rollerne. 

Vi får lov til at genopleve Mulan allerede næste år, og ellers byder bølgen af fantastiske nye film på blandt andet 101 Dalmatinere, Peter Pan og Løvernes Konge. Åhhhh, vi kan næsten ikke vente!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.