Disneys klokkeren fra Notre Dame
Så du også Disney-klassikeren som barn? © Walt Disney Feature Animation, Walt Disney Pictures

Disneys Klokkeren fra Notre Dame bliver nu også til en live action-spillefilm

Gad vide, om Klokkeren skal spilles af ham, vi tror...

17. januar 2019 af Freyja S. Anderberg

Vi er efterhånden blevet forkælet med masser af gode live action-Disneyfilm, men vi har heldigvis stadig mange flere i vente. Og det virker til, at Disney bare bliver ved med at tilføje film til rækken. For nu er det netop blevet offentliggjort, at klassikeren Klokkeren fra Notre Dame også kommer på listen. Det er altså en ret så god nyhed, hvis du spørger os!

Stadig meget nyt

Vi ved endnu ikke så meget om projektet. Vi ved, at manuskriptet er ved at blive udarbejdet, og at det er Mandeville og Josh Gad, der skal producere filmen. Josh Gad kender vi fra sin rolle i Skønheden og Udyret, som den nørdede brudgom i The Wedding Ringer, og hans stemme har vi hørt i blandt andet Frost

Ifølge Deadline er det også Josh Gad, som er udset til at spille selveste Klokkeren, men det er slet ikke bekræftet endnu. Han har dog selv lagt et par hints ud på sociale medier... Se bare her:

Vi ved ikke med jer, men vi glæder os ret meget til at høre mere! Og hvis du ligesom os er helt vild med Disney og de mange fantastiske live action-spillefilm, så kan du se det komplette overblik her.

Kilder: Deadline, Dailymail

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori