Disneys Frost 2 og Løvernes konge 2019
Frost 2 og Løvernes Konge kommer i biografen i 2019. © Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures, Fairview Entertainment

9 sprøde film, vi slet ikke kan vente med at se i 2019

Hvem skal du i biografen med?

12. januar 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Du kan finde os i biografen hver eneste weekend, for hold nu op, hvor har 2019 mange fantastiske film at byde på! Se listen over de film, vi især glæder os til, her.

1. Us

Vi er ikke helt sikre på, at det bliver en fornøjelse at se denne film – i hvert fald ikke, hvis du (også) er en af dem, som hader gys!

Dog kan gyserfilm noget helt særligt sådan en lørdag aften i selskab med veninderne og et stort fad slik, og derfor må Us med på listen over film, du er nødt til at se i 2019.

Gyserfilmen handler om en mor og en far, som tager børnene med i sommerhus, men det tyder på, at de ikke kun skal nyde solen og spise is, for de får nemlig uventet besøg... 

Du kan se Us i biografen 14. marts 2019.

2. Aladdin

Hvis du langt fra er til gyserfilm, kan du også glæde dig til film i en helt anden kaliber. Flere af Disneys live action film kommer nemlig i biograferne i 2019. Aladdin er en af dem, og vi er især spændte på at se Will Smith i rollen som lampeånden Genie!

Du kan se Aladdin i biografen 23. maj 2019.

3. Løvernes Konge

Da vi så den første korte trailer til Disneys nyfortolkning af Løvernes Konge, fik vi kuldegysninger, så der er ingen tvivl om, at det samme vil ske (gange 100!), når vi endelig får et glædeligt gensyn med lille Simba i biografen. 

Du kan se Løvernes Konge i biografen 18. juli 2019.

4. Avengers: Endgame

Hvis du er vild med superheltefilm, kan du se frem til en ny, sprød Avengers-film i 2019. Det er den sidste i rækken, så vi har høje forventninger til et brag af en slutning.

Du kan se Avengers: Endgame i biografen 25. april 2019.

5. Dumbo

Dumbo som live action film er virkelig en biografoplevelse, vi er latterligt spændte på. Uanset om du er typen, som tudbrøler til film, eller om du iskold, når du ser en tudefilm på Netflix, er vi altså ret sikre på, at du kommer til at knibe en liiille tåre til Dumbo... Vi mener, se bare traileren!

Du kan se Dumbo i biografen 28. marts 2019.

6. Captain Marvel

Endnu en film til dig, der elsker bad ass superhelte! Carol Danvers får superkræfter, og selvom hun tidligere er set i Marvel-historierne, glæder vi os til at lære hende meget bedre at kende. 

Hvis du er helt vild med Marvel-universet, kan du jo passende tjekke, hvilken Marvel-superhelt du burde giftes med– det gør du lige her!

Du kan se Captain Marvel i biografen 7. marts 2019.

7. Once Upon a Time in Hollywood

Traileren til denne dramafilm er desværre endnu ikke offentliggjort, men vi ville bestille billetter til biografen, uanset om vi så den eller ej. Rollelisten er nemlig spækket med verdensstjerner som Margot Robbie, Leonardo DiCaprio og Brad Pitt... sikke et cast! 

Filmen foregår i 1969 i Los Angeles, og den omhandler blandt andet mordet på instruktøren Roman Polanskis gravide kone. 

Du kan se Once Upon a Time in Hollywood 25. juli 2019.

8. Little Women

En anden film, vi endnu ikke har set traileren for, er Little Women. Her kan vi også glæde os til at se topstjerner! Det er blandt andre Emma Watson og Meryl Streep, der har roller i filmen, som foregår i 1860'erne.

Little Women udgives 25. december, så vi HÅBER, at vi netop kan nå at se den stjernespækkede film, inden året er omme.

9. Frost 2

Vi har kun ét ord til dem, som siger, at Frost er en børnefilm: Nej!

Og vi er ikke det mindste pinlige over, hvor meget vi glæder os til at se efterfølgeren af den succesfulde Disneyfilm. Der er (desværre!) endnu ikke en trailer, vi kan se på repeat, men vi ved, at filmen blandt andet handler om, at Elsa, Anna, Kristoff og Olaf går langt ind i skoven for at finde ud af en sandheden om et mysterie omkring deres kongerige. Spændende!

Du kan se Frost 2 i biografen 25. december 2019. Den udgives allerede 22. november i USA.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori