Your Christmas or Mine, Something From Tiffany's
Vi glæder os til disse to nye julefilm! © Erin Simkin/Prime Video

Disse to nye julefilm kommer til at forsøde vores december i år

Er du klar til et julegensyn med skuespillere fra Pretty Little Liars og Sex Education?

23. november 2022 af Henny Müller Dahl

December betyder julefilm i lange baner, og selvom vi elsker de gode klassikere, klager vi bestemt heller ikke over at få et par nye at se. Som en tidlig julegave til alle os, der elsker at fylde decembermåned med stemningsfulde film, løfter streamingtjenesten Prime Video nu sløret for to helt nye julefilm, som vi kan glæde os til i år. 

Bliv klogere på filmene Your Christmas or Mine og Something From Tiffany's, som begge har kendte skuespillere på rollelisterne, herunder. 

Your Christmas or Mine 

Your Christmas or Mine er en hjertevarm, britisk komedie med Asa Butterfield, som vi kender fra Sex Education, i hovedrollen som den unge fyr James. Han og kæresten Hayley ender med at opleve hinandens familier hen over julen – uden hinanden! 

En overraskelse sender nemlig julen i den forkerte retning, hvilket betyder, at juletraditioner vendes på hovedet, og at familiesandheder bliver delt. Parret indser, at der er meget, de slet ikke ved om hinanden, og spørgsmålet er, om deres forhold kan overleve til det nye år. 

Filmen har premiere på Prime Video den 2. december. Se trailer og billeder fra filmen herunder. 

Your Christmas or Mine
Du kan se Your Christmas or Mine fra 2. december. © Prime Video
Your Christmas or Mine
Asa Butterfield har hovedrollen i Your Christmas or Mine! © Prime Video

Something From Tiffany's 

Der er intet som en julefilm, der foregår i magiske New York City, hvor gaderne stråler med lys, og vinduerne skinner – og hvor en særlig æske fra Tiffany kan ændre livet for en person – eller for flere. Parret Rachel og Gary er glade for hinanden men ikke helt klar til at binde sig endnu. Ethan og Vanessa er derimod det perfekte par – og Ethan vil gerne frie til Vanessa (som iøvrigt spilles af Shay Mitchell fra Pretty Little Liars). 

Men en simpel gaveforveksling får de to pars veje til at krydse hinanden, og det sætter gang i en lang række begivenheder – og viser parrene, at kærligheden (og livet) er fuld af overraskelser! 

Something From Tiffany's får premiere på Prime Video den 9. december. Du kan se traileren og billeder fra filmen herunder. 

Something From Tiffany's
Something From Tiffany's får premiere den 9. december. © Erin Simkin/Prime Video
Something From Tiffany's
Vi glæder os til et gensyn med Shay Mitchell. © Erin Simkin/2022 Amazon Content Services LLC